Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lampan.

Letar du efter de bästa Lampan-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lampan-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lampan eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lampan och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Hitta Lampan kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Lampan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Köp lampor online från Lampan, de älskar belysning

Lär känna Lampan

Lampan älskar belysning! Med rätt lampor och belysning kan du enkelt förändra en känsla, uppfattning och atmosfär, både inomhus som utomhus.

De hjälper dig med att hitta rätt lampor och guidar dig med ljussättning för ditt hem, din trädgård eller ditt kontor. Lampan.se har ett stort och brett sortiment med över 5000 lampor som sträcker sig från klassiska designlampor till det allra senaste inom trender.

Deras motivation är att deras kunder ska känna sig trygga och nöjda med att handla belysning och lampor med snabba leveranser och bästa kundservice av dem på Lampan.

Butiken har en onlinebutiksom säljer alla deras produkter via hemsidan lampan.se. Här handlar du smidigt och säkert. Välj och beställ det du behöver av lampor, ljuskällor och tillbehör av olika slag. Kanske hittar du också en present till någon du tycker om? Utöver detta har de även en fysisk butik med varadgliga öppettider som finns i Uddevalla.

Lampans bakgrund

Butiken Lampan startades 1980 i Uddevalla centrum av Inger Mattsson, en riktig lampaffär.