Tiendeo official website

Sun Offers

15 dagar kvar

Erbjudanden av Jotex

Letar du efter de bästa Jotex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jotex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jotex eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jotex on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jotex-katalogen "Sun Offers" giltig från 21/05/2023 till 24/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Jotex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Det går bra för Jotex - två år i rad har de kammat hem vinsten i Web Service Award!

Web Service Award är en gala som bland annat fokuserar på kommuner och banker, men även på e-handel. Vinnarna röstade fram via en undersökning där 200 000 webbplatsbesökare fick delta och ranka de nominerade sajterna. Vinnarmotiveringen till Jotex antyder bland annat att ”Jotex är ledande inom sin bransch och ger besökarna precis vad de behöver” samt att hemsidan är både transparent och lätt att navigera på.

Ansvariga på Jotex tror att succén bland annat beror på enkelheten att handla via hemsidan, samt priserna. ”Det ska inte vara dyrt att skapa sitt drömhem”, menar företagets innehållsansvariga. Vidare menar inredningsbutiken att utmärkelsen hjälper dem fortsätta möta kundens önskemål i utvecklingen av framtida projekt, och man använder regelbundet olika verktyg för att hålla koll på kundernas beteenden och upplevelser av sidan.

Utöver Jotex var även Granit, Indiska och Runelandhs nominerade i kategorin e-handel.

Jotex är en nätbutik som fokuserar på hemtextil såsom gardiner. Butiken erbjuder ett brett sortiment med allt från påslakan till lampor, samt en syateljé som kan hjälpa kunden att sy upp produkter.