Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från John Deere.

Letar du efter de bästa John Deere-erbjudandena?

Om du letar efter de största John Deere-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från John Deere eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från John Deere och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

John Deere, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

John Deere är en amerikansk kedja som fokuserar på jordbruksmaskiner

Lär känna John Deere

John Deere är ett amerikansk företag som tillverkar jordbruksmaskiner, jordbruksredskap, skogsmaskiner, trädgårdsmaskiner, anläggningsmaskiner och dieselmotorer. Det ingår i Deere & Company.

Deere & Company är idag världens största tillverkare av maskiner och redskap för lantbruk, skogsbruk och entreprenad. I Sverige är John Deere ett väl inarbetat varumärke, speciellt på traktorsidan, men även på redskapssidan. Logotypen är en stiliserad hoppande Vitsvanshjort i profil.

John Deere säljs genom återförsäljare i hela Sverige, och via den globala hemsidan johndeere.com hittar du utbudet av de mindre produkterna de erbjuder, så som kläder, modeller, leksaker, kepsar, och mycket mer. Här kan du dessutom finna nyheter, rea, erbjudanden och kampanjer.

John Deeres bakgrund

Företagets grundare John Deere föddes i Rutland i Vermont (New England) den 7 februari 1804. Efter avslutad yrkesskola började han år 1825 arbeta som plogsmed. År 1837 startade han en liten smidesverkstad och började tillverka sin egenutvecklade plog av gjutstål. Plogen var starkare i sin konstruktion än de befintliga järnplogarna, vilket gjorde att marker som tidigare inte kunnat plöjas nu kunde odlas upp. Plogen blev en succé. 1841 tillverkades varje år 100 plogar. 1848 flyttades tillverkningen till Moline i Illinois.