Tiendeo official website

Vårens kampanjer - upp till 30%!

8 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Fyrklövern-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Fyrklövern-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fyrklövern eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Fyrklövern on Tiendeo. Bläddra i den senaste Fyrklövern-katalogen "Vårens kampanjer - upp till 30%!" giltig från från 11/4 till till 22/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

  Fyrklövern, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hos Fyrklövern kan du fynda porslin, glas och hemdekoration, allting online.

  Lär känna Fyrklövern

  Fyrklövern är ett företag inom direktförsäljning med porslin, glas och hemdekorationsprodukter som specialitet. 

  Fyrklövern har med åren insett det enorma värdet av att ha de allra bästa tillverkarna inom sina respektive områden, som sina samarbetspartners. Därför har de exempelvis ytterligare förstärkt sina band med Orrefors Glasbruk. De vackra Blue Wave produkterna - skål, vas och ljusstake - i handblåst kristall blev en stor succé, liksom den vackra Butterflyskålen. Båda skapade av konstnären Lars Hellsten.

  Deras glasservis Pinot är ännu ett exempel på deras nära samarbete med Orrefors och deras duktiga konstnärer. Dessa vackra vinglas är designade av Erika Lagerbielke.

  För övrigt bör nämnas namn som Lapponia, Iittala, Herend, Porsgrund och Royal Copenhagen, som samtliga är internationellt erkända för sina vackra och hantverksmässigt skickligt producerade föremål, som de haft nära samarbete med under årens lopp.

  All handel sker via hemsidan fyrklovern.se där du kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Fyrklöverns bakgrund

  Företaget grundades år 1974. Fyrklövern AB är ett företag inom Cydonia. I Cydonia, med säte i Malmö, ingår även Purity, Stabenfeldt, Nationalencyklopedin och Postpac.