Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Furniturebox.

Letar du efter de bästa Furniturebox-erbjudandena?

Om du letar efter de största Furniturebox-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Furniturebox eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Furniturebox och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren SOVA "Erbjudanden SOVA" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Furniturebox, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Furniturebox är ett möbelvaruhus som enbart finns via nätet, med låga priser på varoror med hög kvalitet.

Lär känna Furniturebox

Med ledord som kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service vill Furniturebox vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. De erbjuder ett stort, handplockat sortiment som innehåller såväl utomhus- som inomhusmöbler utifrån deras grundtanke att tillhandahålla personlig och funktionell inredning för hela hemmet. På Furniturebox älskar de design och de är därför ständigt på jakt efter nya trender, men de är samtidigt minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker.

Deras mål har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken på nätet. Det vill de bli genom att erbjuda det bredaste sortimentet och den bästa servicen i branschen. De vill därmed att varje kund, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbeln de letar efter hos Furniturebox. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter på deras hemsida och de har regelbundet kampanjer som ger deras kunder möjlighet att köpa möbler till extra förmånliga priser.

Furnitures bakgrund

Furniturebox grundades 2006 som en av pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Sedan dess har Furniturebox växt med en otrolig fart, och de finns därmed idag etablerade som nätbutik i Sverige, Danmark och Finland.

Känn dig trygg med Furniturebox

Furniture anser att det är viktigt att deras kunder känner sig trygga när de handlar hos dem. Därför erbjuder de 365 dagars öppet köp inom hela Sverige. De vill att varje steg av köpupplevelsen ska präglas av trygghet - från produktbilder och information till det att varan levereras. På en stor del av deras stoppmöbler kan man även beställa tygprov för att få en bättre koll. De erbjuder även säkra betalningsalternativ.

Dessutom klimatkompenserar de för en stor del av deras hemleveranser. Detta då de stöttar, genom klimatkompensationen i samarbete med Tricorona Climate Partner, projektet Sodo & Humbo i Etiopien. Sodo & Humbo är ett trädåterplanetringsprojekt som syftar till att vända avskogningstrenden, återetablera regionens naturliga skogar och därigenom stärka de naturliga ekosystemen.