Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Coolstuff.

Letar du efter de bästa Coolstuff-erbjudandena?

Om du letar efter de största Coolstuff-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Coolstuff eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Coolstuff och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Bagaren och Kocken "Upp till 40% ." giltig från från 19/4 till till 8/5.

Hitta Coolstuff kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Coolstuff, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Coolstuff erbjuder roliga prylar, presenter och påhittiga saker

Lär känna Coolstuff

Coolstuff har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden. Därför kallar de sig Sveriges prylmecka! De arbetar kontinuerligt med att hitta nya prylar och förbättra sortimentet. Kontakta dem om du känner till någon produkt du tycker de borde sälja.

För frågor som endast rör butiken i Malmö kan du ringa 076 94 93 100 eller maila butiken@coolstuff.se. För övriga frågor, kontakta kundtjänst på 040 - 18 72 00. Observera att butikens sortiment och priser skiljer sig från webbsidan, de har inte 3 för 2 i butiken. Maila dem gärna så kan de reservera produkter eller köpa in dem från webben till er för avhämtning utan köptvång eller kolla lagersaldo. Varor köpta på webben går ej att returnera i butiken.

CoolStuff finns förutom på Internet även med fysisk butik på Hamngatan 1 i Malmö. Butiken har vardagliga öppettder och har något för alla. Via hemsidan coolstuff.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Coolstuffs bakgrund

CoolStuff.se drivs av företaget CoolStuff AB som har varit verksamt på Internet sedan 1999.