Tiendeo official website

Upp till 60% off !

17 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Bagaren och Kocken-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bagaren och Kocken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bagaren och Kocken eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bagaren och Kocken on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bagaren och Kocken-katalogen "Upp till 60% off !" giltig från från 11/7 till till 1/8 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

  Bagaren och Kocken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bagaren och Kocken säljer köksredskap och kökstillbehör online

  Lär känna Bagaren och Kocken

  Är man minsta intresserad av att stå i köket eller om man helt enkelt bara gillar fina grejer till köket, så är Bagaren och Kocken rena rama himmelriket! Där hittar du allt och lite till. De finns när du behöver heminredning en köksassistent, kitchen aid, brödrost, köksredskap tivoli audio smeg eller espressomaskin av högsta kvalitét. De säljer enbart köksmaskiner som håller måttet, som tex KitchenAid, Dualit, Tivoli Audio, Smeg, Globalknivar och mycket mer.

  Via hemsidan bagarnochkocken.se kan du hitta en mängd olika tips så som exempelvis knivvård och tipps om hur du ska tänka. Det kan vara svårt att veta vilka köksknivar som är nödvändiga. Den professionella kocken vill ha flera olika sorters knivar för specifika uppgifter, men amatörkocken kan lätt använda samma kniv till olika uppgifter. Men det finns 4 knivar som du bör ha i ditt kök, om du älskar att laga mat och önskar att hantera dina råvaror på bästa sätt.

  Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Göteborg, men via hemsidan kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer, förutom hela deras sortiment.

  Bagaren och Kockens bakgrund

  Bagaren och Kocken har funnits i flera år.