Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bagaren och Kocken.

Letar du efter de bästa Bagaren och Kocken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bagaren och Kocken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bagaren och Kocken eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bagaren och Kocken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från från 25/9 till till 1/10.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Bagaren och Kocken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bagaren och Kocken säljer köksredskap och kökstillbehör online

Lär känna Bagaren och Kocken

Är man minsta intresserad av att stå i köket eller om man helt enkelt bara gillar fina grejer till köket, så är Bagaren och Kocken rena rama himmelriket! Där hittar du allt och lite till. De finns när du behöver heminredning en köksassistent, kitchen aid, brödrost, köksredskap tivoli audio smeg eller espressomaskin av högsta kvalitét. De säljer enbart köksmaskiner som håller måttet, som tex KitchenAid, Dualit, Tivoli Audio, Smeg, Globalknivar och mycket mer.

Via hemsidan bagarnochkocken.se kan du hitta en mängd olika tips så som exempelvis knivvård och tipps om hur du ska tänka. Det kan vara svårt att veta vilka köksknivar som är nödvändiga. Den professionella kocken vill ha flera olika sorters knivar för specifika uppgifter, men amatörkocken kan lätt använda samma kniv till olika uppgifter. Men det finns 4 knivar som du bör ha i ditt kök, om du älskar att laga mat och önskar att hantera dina råvaror på bästa sätt.

Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Göteborg, men via hemsidan kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer, förutom hela deras sortiment.

Bagaren och Kockens bakgrund

Bagaren och Kocken har funnits i flera år.