Andra användare tittade även på

Hitta AJ Produkter i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste AJ Produkter katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Intressant att veta om AJ Produkter ...

AJ Produkter erbjuder kontorsmöbler, lagerinredning och verkstadsinredning

Lär känna AJ Produkter

Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. Tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem. Allt detta lättillgängligt via deras inspirerande katalog, deras E-handel som är öppen dygnet runt via hemsidan ajprodukter.se eller via ett samtal till någon av deras säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

De erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter för ditt kontor inklusive kontorsstolar, förvaringsskåp, hyllor, mottagningsmöbler och naturligtvis deras bästsäljande höj- och sänkbara skrivbord. Deras sortiment kan anpassas till valfri budget, från kostnadsbesparande alternativ till kontorsmöbler i premiumklassen. För lokaler med begränsat utrymme eller de som används för flera ändamål, rymmer sortimentet även hopfällbara bord och stapelbara stolar – perfekt för konferenser och utställningar samt fest och skolmatsalar. På hemsidan hittar du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

AJ Produkters bakgrund

på AJ Produkter har de 40 års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri.