Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Affari of Sweden.

Letar du efter de bästa Affari of Sweden-erbjudandena?

Om du letar efter de största Affari of Sweden-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Affari of Sweden eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Affari of Sweden och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Affari of Sweden, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Affari of Sweden erbjuder heminredning så som ljus, krukor och badartiklar

Lär känna Affari of Sweden

Med visionen om att erbjuda kunden vackra saker i spännande material och till ett fördelaktigt pris startades resan.

De första produkterna var ljus som tillverkades för hand i en lokal fabrik. Ljusfabriken blev så småningom en del av Affari och idag tillverkar de två sorters ljus, de handgjorda Coté Nord samt de maskinpressade Skylineljusen. Resterande ljus produceras till största delen i Europa. Utöver ljus så växte sortimentet vidare med fat, ljusstakar och lyktor - det mesta av det bästa inom heminredning. Idag räknas de som en av Sveriges största grossister inom heminredning.

Deras produkter säljs via återförsäljare över hela landet, men du hittar även deras sortiment via hemsidan affariofsweden.com. Här kan du dessutom hitta nyheter, erbjudanden, kampanjer och mycket mer.

Affari of Swedens bakgrund

1998 möttes tre entusiastiska herrar och startade Affari. De har ca 40 anställda på deras huvudkontor i Osby. I Osby finner ni även deras lager, ljusproduktion och 300 m² stora showroom.