Vi är på väg att publicera erbjudanden från Zandvoort.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta Zandvoort i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Zandvoort katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Zandvoort, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Zandvoort erbjuder försäljning av möbler via butik och hemsida

Lär känna Zandvoort

Zandvoort är inredningsbutiken där de med sitt personliga urval och engagemang kombinerar klassiskt och modernt. De vill erbjuda sina kunder en upplevelse för alla sinnen. Ansvar, engagemang och kunskap är deras ledord inför kundens köp.

Sedan december 2020 hittar ni dem på Värmdövägen 120. Kom gärna och besök deras härliga utställningar och butik.
Deras vision är att den fysiska och digitala verksamheten ska mötas för att tillgodo göra deras kunders alla önskemål för att skapa sitt drömhem.

Varje kund är unik. Som inredare upplever de varje projekt som väldigt givande och spännande. Stort eller litet spelar ingen roll. Glädjen att få göra skillnad i kundens vardag med ökad trivsel är deras största drivkraft. Därför erbjuder konsultion för hur just du ska inreda ditt hem.

Butiken har varadgaliga öppettider och finns i Stockholm. Dessutom erbjuder de en hemsida på zandvoort.se där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Zandvoorts bakgrund

Zandvoort inredning grundades 1998. Verksamheten startade i en nedlagd färgfabrik men 2012 flyttade de till Sickla köpkvarter, senare i maj 2017 flyttade de till Planiavägen 3. Sedan december 2020 hittar ni dem på Värmdövägen 120.