Tiendeo official website

Würth juni - juli - augusti 2024 !

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Würth-erbjudandena?

Om du letar efter de största Würth-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Würth eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 2 Würth-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Würth-katalogen "Würth juni - juli - augusti 2024 !" giltig från från 4/6 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Würth, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Würth ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag.

Lär känna Würth

Man kan säga att Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Deras mål är att hjälpa dig som kund att effektivisera din hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. Men som också avlastar dig, gör att du får bättre överblick och därmed bättre kontroll.

Grunden för att lyckas med det är kvalitet, kompetens, närhet och service.  De har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. De erbjuder sina kunder en fantastisk leveransprecision (98 % inom 24 timmar), ett sortiment med 200 000 lagervaror i Sverige och online från Tyskland samt möjligheter att ge statistik på en mängd värdefulla parametrar.  Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Kalmar, Borås, Umeå och Västerås. På hemsidan wurth.se är det dock alltid öppet och här finner du hela deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Würths bakgrund

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Würths egna kundklubb

Välkommen till Würths kundklubb! Modellen är enkel - samla poäng för varje krona du handlar för. Alla inköp på ditt kundnummer räknas, oavsett om du handlar i butik, e-handel, app eller av säljare. Dina poäng kan du sedan lösa in mot exklusivt utvalda produkter och tjänster som finns i poängshopen. Würths kundklubb ger dig mer för pengarna! Würths Kundklubb riktar sig till företag med upp till 5 anställda.

Du samlar också poäng hos deras poängpartner, t.ex. när du köper drivmedel, försäkringar, telefoni, resor och många fler produkter. 

Du får poäng på alla dina inköp från Würth Poängshop Dina poäng kan du sedan lösa in mot produkter och tjänster, t.ex. resor, hotell, telefoni, grillar, biobiljetter m.m.