Månadskampanj Maj

6 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Würth katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Würth, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Würth ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag.

Lär känna Würth

Man kan säga att Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Deras mål är att hjälpa dig som kund att effektivisera din hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. Men som också avlastar dig, gör att du får bättre överblick och därmed bättre kontroll.

Grunden för att lyckas med det är kvalitet, kompetens, närhet och service.  De har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. De erbjuder sina kunder en fantastisk leveransprecision (98 % inom 24 timmar), ett sortiment med 200 000 lagervaror i Sverige och online från Tyskland samt möjligheter att ge statistik på en mängd värdefulla parametrar.  Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Kalmar, Borås, Umeå och Västerås. På hemsidan wurth.se är det dock alltid öppet och här finner du hela deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Würths bakgrund

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Würths egna kundklubb

Välkommen till Würths kundklubb! Modellen är enkel - samla poäng för varje krona du handlar för. Alla inköp på ditt kundnummer räknas, oavsett om du handlar i butik, e-handel, app eller av säljare. Dina poäng kan du sedan lösa in mot exklusivt utvalda produkter och tjänster som finns i poängshopen. Würths kundklubb ger dig mer för pengarna! Würths Kundklubb riktar sig till företag med upp till 5 anställda.

Du samlar också poäng hos deras poängpartner, t.ex. när du köper drivmedel, försäkringar, telefoni, resor och många fler produkter. 

Du får poäng på alla dina inköp från Würth Poängshop Dina poäng kan du sedan lösa in mot produkter och tjänster, t.ex. resor, hotell, telefoni, grillar, biobiljetter m.m.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor