Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Woody Bygghandel.

Letar du efter de bästa Woody Bygghandel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Woody Bygghandel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Woody Bygghandel eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Woody Bygghandel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Granngården "V25 - 26 !" giltig från från 19/6 till till 30/6.

Hitta Woody Bygghandel kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Woody Bygghandel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Woody Bygghandel är ett byggföretag som erbjuder flera tjänster inom bygg.

Lär känna Woody Byghandel

De på Woody Bygghandel erbjuder en mängd tjänster som du kan utnyttja för att ditt byggprojekt ska bli enklare, roligare och mer kostnadseffektivt. 

Woody Byggnetto är ett företag med låga omkostnader och kan på så sätt hålla nere priserna utan att tappa i kvalitet. De har ett komplett sortiment med allt som ska finnas i en bygghandel.

Förutom byggmaterial och skruv, hittar du även trädgårdstillbehör, maskiner, verktyg, kaminer, och skyddsutrustning samt mycket mer från välkända leverantörer.

Om du inte hittar det du behöver så är du självklart välkommen att fråga dem så hjälper de dig att hitta rätt.

De är övertygade om att det finns mycket tid och arbete att spara i hela byggprocessen. Och det här vågar de lova eftersom de nu har varit med så länge. Många av dem har varit bygghandlare i flera generationer.

De sammarbetar med flera olika byggföretag som alla är en del av Woody Bygghandel, alla med vardagliga öppettider. Dessutom finns hemsidan woody.se där du kan finna mer information om exempelvis deras olika tjänster.

Byggnettos bakgrund

Byggnetto har funnits i Sverige i flera år.