Tiendeo official website

Udestue, drivhus & havemøbler 2024

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Willab Garden-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Willab Garden-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Willab Garden eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Willab Garden on Tiendeo. Bläddra i den senaste Willab Garden-katalogen "Udestue, drivhus & havemøbler 2024" giltig från från 1/3 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Willab Garden, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Willab Garden erbjuder uterum, växthus och uteplatser.

  Lär känna Willab Garden

  Willab Garden har Nordens största inomhusutställningar och de ligger i Båstad, Bromma, Munkedal, danska Greve och norska Lierstranda / Drammen. Gå runt och låt dig inspireras av grönskande växthus och stylade uterum och shoppa inredningsdetaljer. Sedan kan du slå dig ner med en kopp kaffe i deras Garden Café och bara njuta en stund. Att köpa ett uterum eller växthus är i de flesta fall en stor investering och någonting man inte köpt innan. Just därför är deras uterums- och växthussäljare med dig hela vägen. De ger professionella och fackmannamässiga råd och tips.

  Som branschledare i Norden inom trädgårdsrum arbetar de med en ständig förnyelse och utveckling av deras sortiment. Stora inköpsvolymer och tillverkning i egen fabrik vid deras centrallager ger effektiv logistik och låga priser, som tål att jämföras!

  Ska du köpa växthus eller uterum och vill ha hjälp med byggnationen? Då kan det vara klokt att välja en hantverkare med dokumenterad kunskap och gedigen erfarenhet. Willab Garden har auktoriserat ett antal fristående montörer spridda över hela Sverige. Via deras hemsida willabgarden.se kan du handla från hela deras sortiment.

  Willab Gardens bakgrund

  De har funnits i cirka 30 år.