Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Vålamagasinet.

Letar du efter de bästa Vålamagasinet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vålamagasinet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vålamagasinet eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Vålamagasinet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 28/09/2022 till 04/10/2022.

Hitta Vålamagasinet i din stad

Andra Möbler och Inredning-butiker

Vålamagasinet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vålamagasinet erbjuder design och inredning

Lär känna Vålamagasinet

Deras passion för god design och ett gediget möbelhantverk som håller i generationer gör att de hela tiden drivs av hitta nya unika produkter. De vill berika svenska hem med bra och hållbara möbler, belysning och mattor. De har som mål att så många av sina varumärken ska ha sunda miljömål och inte gynna slit och släng.

I dera butik ställer de ut möbler från 100-tals leverantörer och ändrar om varje månad för att visa så mycket som möjligt från deras breda sortiment. Butiken finns på i Uppsala och har vardagliga öppettider. Men på hemsidan valamagasinet.se är det alltid öppet och här hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Vålamagasinets bakgrund

År 1996 tog Möbler & Slöjd över Vålamagasinet, ett känt Uppsalaföretag med en 100-årig historia. Deras filosofi bygger på samma värdegrunder som ägarens far och farfar hade för drygt 75 år sedan när de startade Möbler & Slöjd,  "Att vara lyhörd och lyssna på kundens behov och önskemål".  De har även lyckats knyta till oss duktiga medarbetare som har samma ambition och engagemang. 

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Vålamagasinet katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona