Hitta Vålamagasinet i Din stad

Intressant att veta om Vålamagasinet ...

Vålamagasinet erbjuder design och inredning

Lär känna Vålamagasinet

Deras passion för god design och ett gediget möbelhantverk som håller i generationer gör att de hela tiden drivs av hitta nya unika produkter. De vill berika svenska hem med bra och hållbara möbler, belysning och mattor. De har som mål att så många av sina varumärken ska ha sunda miljömål och inte gynna slit och släng.

I dera butik ställer de ut möbler från 100-tals leverantörer och ändrar om varje månad för att visa så mycket som möjligt från deras breda sortiment. Butiken finns på i Uppsala och har vardagliga öppettider. Men på hemsidan valamagasinet.se är det alltid öppet och här hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Vålamagasinets bakgrund

År 1996 tog Möbler & Slöjd över Vålamagasinet, ett känt Uppsalaföretag med en 100-årig historia. Deras filosofi bygger på samma värdegrunder som ägarens far och farfar hade för drygt 75 år sedan när de startade Möbler & Slöjd,  "Att vara lyhörd och lyssna på kundens behov och önskemål".  De har även lyckats knyta till oss duktiga medarbetare som har samma ambition och engagemang. 

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.