Hitta Toyota i Din stad

Intressant att veta om Toyota ...

Toyota är ett japanskt märke som säljer bilar

Lär känna Toyota

Alla har ansvar för förbättringar. I varje Toyota-fabrik över hela världen finns ett snöre vid det löpande bandet som stannar hela produktionen. De uppmanar sina medarbetare att dra i snöret så fort de upptäcker något fel eller är osäkra på någon detalj. Målet är att de aldrig ska producera en felaktig produkt. Vägen dit är att öka ansvarskänslan hos varje enskild medarbetare för att undvika misstag och för att de ska påtala fel eller tveksamheter redan när de uppstår. De söker inga syndabockar utan betraktar fel som möjligheter till lärande. Kommer inte felen upp till ytan kan ingen förbättring ske.

En viktig del är Just-in-Time: Istället för att tillverka så mycket som det går, tillverkas enbart så mycket som behövs. Inget resursslöseri, inga lager och ingen väntan på material. Idag är Akio Toyoda, barnbarn till Kiichiro, vd för Toyota. Oavsett om det handlar om vävstolar eller bilar har drivkraften att skapa förbättringar alltid funnits hos Toyota.

Via hemsidan toyota.se kan du finna mer information och nyheter och bilar från deras sortiment.

Toyotas bakgrund

Toyota är ett japanskt bilmärke som är världsledande inom tillverkning av hybridbilar och grundades 1937.

Andra Bilar och Motor-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.