Tiendeo official website

Toyota Yaris Cross Hybrid

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Toyota-erbjudandena?

Om du letar efter de största Toyota-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Toyota eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 12 Toyota-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Toyota-katalogen "Toyota Yaris Cross Hybrid" giltig från från 31/5 till till 31/5 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Toyota, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Toyota är ett japanskt märke som säljer bilar

Lär känna Toyota

Alla har ansvar för förbättringar. I varje Toyota-fabrik över hela världen finns ett snöre vid det löpande bandet som stannar hela produktionen. De uppmanar sina medarbetare att dra i snöret så fort de upptäcker något fel eller är osäkra på någon detalj. Målet är att de aldrig ska producera en felaktig produkt. Vägen dit är att öka ansvarskänslan hos varje enskild medarbetare för att undvika misstag och för att de ska påtala fel eller tveksamheter redan när de uppstår. De söker inga syndabockar utan betraktar fel som möjligheter till lärande. Kommer inte felen upp till ytan kan ingen förbättring ske.

En viktig del är Just-in-Time: Istället för att tillverka så mycket som det går, tillverkas enbart så mycket som behövs. Inget resursslöseri, inga lager och ingen väntan på material. Idag är Akio Toyoda, barnbarn till Kiichiro, vd för Toyota. Oavsett om det handlar om vävstolar eller bilar har drivkraften att skapa förbättringar alltid funnits hos Toyota.

Via hemsidan toyota.se kan du finna mer information och nyheter och bilar från deras sortiment.

Toyotas bakgrund

Toyota är ett japanskt bilmärke som är världsledande inom tillverkning av hybridbilar och grundades 1937.