Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Texa Design.

Letar du efter de bästa Texa Design-erbjudandena?

Om du letar efter de största Texa Design-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Texa Design eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Texa Design och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Hitta Texa Design kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Texa Design, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Texa Design, designar lampor och fläktar för ditt hem

Lär känna Texa Design

En del av ursprungssortimentet har de fortfarande kvar, något som de är riktigt stolta över. Extra glädjande är det att efterfrågan på deras "gamla" produkter fortfarande är stadig.

Deras sortiment har naturligtvis utvecklats och förändrats, men det som verkligen lever kvar sedan starten är viljan att leverera varor med hög kvalitet. Dessutom försöker de förena form och funktion. Har De tagit fram en ny produkt och den inte uppfyller deras förväntningar, då lanserar de den heller inte. Så enkelt är det.

De anser också att inget är så bra att det inte går att förbättra! Många kunder har genom årens lopp gett oss tips och idéer om hur de kan bli bättre och du som läser detta har precis samma viktiga funktion. Kontakta dem gärna – de tar emot både ris och ros. Maila, faxa eller ring dem, Du hittar deras adresser på hemsidan texadesign.se där du dessutom kan finna deras sortiment, nyheter och erbjudanden.

Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Åstorp.

Texa Designs bakgrund

Texa Design AB startades 1953 och började då med att sälja delar till fotogenlampor. På den tiden var det fortfarande varubrist och efterfrågan på till exempel reservglas var stor.