Svenssons i Lammhult Erbjudande Aktuell Kampanj

26 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Svenssons i Lammhult-erbjudandena?

Om du letar efter de största Svenssons i Lammhult-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Svenssons i Lammhult eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Svenssons i Lammhult on Tiendeo. Bläddra i den senaste Svenssons i Lammhult-katalogen "Svenssons i Lammhult Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från 29/09/2022 till 28/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

Svenssons i Lammhult, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svenssons i Lammhult säljer produkter inom designmöbler och inredning

Lär känna Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult är en ledande svensk detaljhandelskedja med möbler och heminredning från över 200 kända varumärken. De har inspirerande möbelbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult där de även bedriver distanshandel via svenssons.se och via telefon.

Hos Svenssons i Lammhult hittar du ett noga utvalt sortiment med möbler och inredningsdetaljer från välkända varumärken samt vår tids bästa formgivare. Designklassiker ligger dem väldigt varmt om hjärtat, men de bevakar också mässor och samarbetar med leverantörer för att löpande ta in spännande nyheter. De har möbler för både insidan och utsidan av hemmet. Och naturligtvis inredningsdetaljerna som förgyller. Butikerna har vardagliga öppettider, och på hemsidan finner du alla produkter du letar efter inom inredning och möbler.

Svenssons i Lammhults bakgrund

Grunden till Svenssons i Lammhult lades för över 120 år sedan, när Erik Svensson startade snickeri i sitt torp utanför Lammhult1926 köpte Erik Svensson den Ekrothska snickerifabriken i Lammhult. Han fortsatte att bygga ut – hela 15 gånger och på småländskt vis, utan att låna. 1932 auktioneras 120 möbler och 15 sängkammarmöbler ut. Detta var början på en riktig möbelaffär då han började sälja direkt till konsumenter. 

Svenssons i Lammhult ger dig skötselråd

Via hemsidadan kan du finna många tips och råd. Bland annat ger dig tips om skötselråd inom olika kategorier. Exempelvis träprodukter.

Trä är ett levande material som behöver omvårdnad för att hålla i längden. Att ta hand om sina trämöbler innebär inte bara att olja in dem utan även att placera dem rätt så de slipper starkt solljus eller fuktig nattluft. Genom att underhålla möblerna på rätt sätt ökar man möbelns livslängd. 

Hur tålig ytan är beror på vilken ytbehandling den har fått och träslagets hårdhet. Många ytor kan skadas av kraftiga eller repande rengöringsmedel som skurpulver, skurnylon, stålull eller dylikt. 

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Svenssons i Lammhult katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona