Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Svenssons i Lammhult.

Letar du efter de bästa Svenssons i Lammhult-erbjudandena?

Om du letar efter de största Svenssons i Lammhult-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Svenssons i Lammhult eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Svenssons i Lammhult och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Svenssons i Lammhult, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svenssons i Lammhult säljer produkter inom designmöbler och inredning

Lär känna Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult är en ledande svensk detaljhandelskedja med möbler och heminredning från över 200 kända varumärken. De har inspirerande möbelbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult där de även bedriver distanshandel via svenssons.se och via telefon.

Hos Svenssons i Lammhult hittar du ett noga utvalt sortiment med möbler och inredningsdetaljer från välkända varumärken samt vår tids bästa formgivare. Designklassiker ligger dem väldigt varmt om hjärtat, men de bevakar också mässor och samarbetar med leverantörer för att löpande ta in spännande nyheter. De har möbler för både insidan och utsidan av hemmet. Och naturligtvis inredningsdetaljerna som förgyller. Butikerna har vardagliga öppettider, och på hemsidan finner du alla produkter du letar efter inom inredning och möbler.

Svenssons i Lammhults bakgrund

Grunden till Svenssons i Lammhult lades för över 120 år sedan, när Erik Svensson startade snickeri i sitt torp utanför Lammhult1926 köpte Erik Svensson den Ekrothska snickerifabriken i Lammhult. Han fortsatte att bygga ut – hela 15 gånger och på småländskt vis, utan att låna. 1932 auktioneras 120 möbler och 15 sängkammarmöbler ut. Detta var början på en riktig möbelaffär då han började sälja direkt till konsumenter. 

Svenssons i Lammhult ger dig skötselråd

Via hemsidadan kan du finna många tips och råd. Bland annat ger dig tips om skötselråd inom olika kategorier. Exempelvis träprodukter.

Trä är ett levande material som behöver omvårdnad för att hålla i längden. Att ta hand om sina trämöbler innebär inte bara att olja in dem utan även att placera dem rätt så de slipper starkt solljus eller fuktig nattluft. Genom att underhålla möblerna på rätt sätt ökar man möbelns livslängd. 

Hur tålig ytan är beror på vilken ytbehandling den har fått och träslagets hårdhet. Många ytor kan skadas av kraftiga eller repande rengöringsmedel som skurpulver, skurnylon, stålull eller dylikt.