Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Svenska Kakel.

Letar du efter de bästa Svenska Kakel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Svenska Kakel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Svenska Kakel eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Svenska Kakel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Svenska Kakel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svenska Kakel är en svensk leverantör av kakel och klinker som funnits i nästan 40 år.

Lär känna Svensk kakel

Svenska Kakel är ett av landets största företag inom kakel, klinker och mosaik. Här finner du det mesta för badrumet och förutom ett stort sortiment av kakel och klinker även Svenska Kakel dusch, Svenska Kakel toalett och Svenska Kakel bastu, m.m.  

Svenska Kakel öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det flera Svenska Kakel butiker runt om i landet. Några av dem finns på platser så som i Malmö, Helsingborg och Mölndal.

Via sociala medier och på svenskakakel.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Svenska Kakels rea och nyheter. Svenska Kakel katalog går att beställa kostnadsfritt och ger dig inspiration för ditt badrum.

Några av produktkategorierna är Svenska Kakel Bad, Svenska Kakel Kök, och Svenska Kakel Interiör.

Svensk kakels bakgrund

I Sverige har Svenska Kakel funnits sedan 1977.

Svenska Kakel har verksamhet i Sverige, både i egna butiker och via olika återförsäljare.  

Se mer på hemsidan för information om Svenska kakel prislista, katalog, badrumsinspiration och kontakt med Svenska Kakel kundtjänst.