Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Svenska Hem katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Svenska Hem, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svenska hem är en butikskedja som fokuserar på inredning.

Lär känna Svenska hem

Med 60 års kunskap inom möbler och inredning, med butiker från norr till söder, kan de med stolthet säga att de kan det här med inredning. Hos Svenska hem möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Deras kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!
Så till dig som söker kvalitetsmöbler som håller över tid – varmt välkommen till Svenska Hem. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Emmaboda, Göteborg, Luleå och Östersund. På hemsidan svenskahem.se är det dock alltid öppet var du än bor. Här kan du även finna erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Svenska hems bakgrund

Svenska Hem har funnits på marknaden sedan 1960. Då bestämde sig ett antal kända möbelhandlare med egna stora möbelhus att bilda en gemensam inköps- och samarbetskedja under namnet SAMBO ekonomisk förening.

Verksamheten kom igång på allvar runt 1965 med gemensam utbildningsverksamhet och marknadsföring. Huvudkontoret låg i Stockholm.

Leverans med Svenska hem

Det är kostnadsfritt att hämta er order från SVENSKA HEM E-HANDEL i någon av deras butiker Via deras e-handel erbjuder de hemleverans till tomtgräns för 495kr.

För mindre produkter är fraktkostnaden 99kr.
I de flesta fall innebär det att de skickar er order via en Svenska Hem-butik för vidare leverans med DHL hem till er tomtgräns. I vissa fall körs ordern ut av er närmaste Svenska Hem-butik. Om ni önskar hjälp med inbärning eller montering är ni varmt välkomna att höra av er till Svenska hems kundservice! Leveranstid anges på respektive produkt. Observera att leveranstiderna är ungefärliga.
De kommer göra allt de kan för att ni som kund skall få era varor så snart som möjligt!

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor