Tiendeo official website

Subaru reklamblad

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Subaru-erbjudandena?

Om du letar efter de största Subaru-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Subaru eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 2 Subaru-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Subaru-katalogen "Subaru reklamblad" giltig från från 10/11 till till 10/11 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Subaru, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Subaru är ett japanskt bilmärke som tillverkar och säljer personbilar.

Lär känna Subaru

Subaru bilar tillverkas av det japanska företaget Fuji Heavy Industries Ltd. De vanligaste bilmodellerna är Subaru Forester, Subaru Outback och Subaru XV.

I Sverige finns det flera Subaru återförsäljare och verkstäder. Några av dem är exempelvis Subaru Malmö, Subaru Stockholm och Subaru Göteborg. Subaru Sverige erbjuder förutom bilförsäljning även tjänster som Subaru försäkring, Subaru service och underhåll, Subaru garanti, samt Subaru assistans. 

På sociala medier och på subaru.se kan du följa aktuella nyheter och läsa mer om de olika bilmodellerna. Här kan du även hitta din närmsta Subaru återförsäljare eller Subaru verkstad, samt boka tid för provkörning.

Företaget tillverkar och säljer även modellerna Subaru Impreza, Subaru Levorg, Subaru BRZ och Subaru WRX STI.

Subarus bakgrund

Subaru grundades 1953 i Japan och VD är Ikuo Mori.

Subaru har cirka 13 000 anställda och verksamhet i flera länder.

Se mer på hemsidan för information om bilar, provkörningar, återförsäljare samt kontakt med Subarus kundservice.

Subarus samarbete med livräddningssälskapet

För på Subaru är det viktigt att våra bilägare ska köra marknadens säkraste bil. Svenska Livräddningssällskapet och Subarus gemensamma nämnare är därigenom säkerhet och att rädda liv. Våra bilägare ska vara lika säkra i och kring vatten som de är i sina bilar. Svenska Livräddningssällskapet är en ideell organisation som har som ändamål att främja allmän simkunnighet, att verka för utbredd kunnighet i livräddning och att propagera för säkerhet vid all verksamhet i anslutning till vatten och isar. Kunskap räddar liv. Subaru har med livrädningssälskapet precis deltagit i två stora evenemang tillsammans. Bland annat samlade de in 71 500kr oavkortat till Svenska Livräddningssällskapet.