Tiendeo official website

Studsexperten Erbjudande Kampanjer

15 dagar kvar

Letar du efter de bästa Studsexperten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Studsexperten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Studsexperten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Studsexperten on Tiendeo. Bläddra i den senaste Studsexperten-katalogen "Studsexperten Erbjudande Kampanjer" giltig från 17/05/2023 till 24/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Studsexperten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hos Studsexperten hittar du studsmattor och trampoliner för en säker och rolig hoppning

Lär känna Studsexperten

Om man köper en billig trampolin på ett varuhus eller en bensinmack så får man vara beredd på att den kan rosta och vara trasig inom ett till två år. Dessutom är de ofta lätta att skada sig på med dåliga kantskydd och fästanordningar. En trampolin av hög kvalitet lönar sig i längden. Så enkelt är det.
 
På Studsexpterns trampoliner satsar de på kvalitet i både material och utförande. Det ger lång hållbarhet, hög säkerhet och fantastisk prestanda.

Med en trampolin i trädgården har du det roligaste träningsredskapet i världen utanför dörren. En bra studsmatta är inte bara för lek, den ger fantastisk träning utan att man tänker på det, hoppar gör man ju för det är roligt!
 
Deras studsmattor kommer från svenska North Trampoline och passar allt från familjer till proffs. Samtliga modeller är av mycket god kvalitet, med innovativa funktioner och hög säkerhet.

Deras produkter säljs via hemsidan studsexperten.se där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Studsexpertens bakgrund

Studsexpetern är en svenk studsmatta-butik som har funnits i flera år.