Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Spa o Bad.

Letar du efter de bästa Spa o Bad-erbjudandena?

Om du letar efter de största Spa o Bad-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Spa o Bad eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Spa o Bad och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Swedol "Swedol" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Spa o Bad, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Spa o Bad är ett svenskt företag som sedan början av 90-talet säljer och tillverkar pooler, spa och tillbehör.

Lär känna Spa o Bad

Spa o Bad AB säljer poolprodukter och tillbehör, så som glasfiberpool, pooltak, spabad och tillbehör av hög kvalitet och lång garanti. Här hittar du smarta pool-lösningar för både privata och offentliga anläggningar.

Spa o Bad öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och det finns flera Spa o Bad poolbutiker runt om i landet. Några av dem är Spa o Bad Höör, Spa o Bad Jönköping och Spa o Bad Örebro.

Via sociala medier och på spaobad.com kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Spa o Bad rea och nyheter. Spa o Bad katalog går att beställa kostnadsfritt på hemsidan.

Spa o Bad i Sverige AB har Nordenagenturen för Family glasfiberpool, Compass glasfiberpool samt Aluna pooltak.

Spa o Bads bakgrund

Företaget grundades 1991 och har idag lång erfarenhet av hus och trädgård, pooler, glasfiberpool, pooltak, tillbehör till pooler, värmepumpar till pooler med mera.

Spa o Bad har cirka 10 anställda, med egna grävmaskiner och lastbilar för pooltransporter.

I Spa o Bad webshop kan man beställa det mesta ur sortimentet med faktureringsmöjligheter.