Tiendeo official website

Erbjudanden SOVA

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa SOVA-erbjudandena?

  Om du letar efter de största SOVA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SOVA eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från SOVA on Tiendeo. Bläddra i den senaste SOVA-katalogen "Erbjudanden SOVA" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

  SOVA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Sova är företaget som ger dig den rätta sängen för dig

  Lär känna Sova

  Mjuk, fast, medium – ställbar, kontinental eller ramsäng? Vad är viktigast att tänka på när man köper en ny säng? Vi tillbringar ju en stor del av livet i sängen och sömnen är viktig för att vi ska mår bra och orka. Hos SOVA kan alla hitta en skön säng till ett bra pris, de har ju valt ut de sängar de anser vara mest prisvärda och marknadsledande i varje prissegment och fyllt butikerna med alla tillbehör för sängen. Branschens förmodligen bäst utbildade medarbetare hjälper dig att prova ut en säng du blir nöjd med. Att köpa säng är ett stort beslut men det behöver inte vara svårt. Öppettiderna är vardagliga även om de varierar beroende på vilken butik just du besöker. Butikerna finns på platser så som exempelvis i Stockholm, Lund, Göteborg och Helsingborg. Dessutom kan du handla den säng eller sängtillbehör du vill via hemsidan sova.se Här kan du fynda sängkläder, sängar, sovrumsinredning madrasser med mera.

  Sovas bakgrund

  Sova har funnits i Sverige under en lång tid.

  Trygghetsgaranti med Sova

  Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt val av säng. Därför erbjuder Sova en trygghetsgaranti som ger dig upp till 100 dagar fasthetsbyte. Anledningen till det är att det kan ta tid för din kropp att vänja sig vid en ny säng och du ska kunna lita på att du gjort rätt val. 

  Du provar sängen hemma i 30–100 nätter. Skulle du under denna period mot förmodan inte vara nöjd med fasthetsgraden du provat ut, har du möjlighet att byta inom samma sängmodell.

  Det går endast att utnyttja erbjudandet vid ett tillfälle. På din order ska det tydligt framgå att du är berättigad till fasthetsbyte. En förutsättning för att garantin ska gälla är att du samtidigt köpt bäddmadrasskydd.