Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från South East.

Letar du efter de bästa South East-erbjudandena?

Om du letar efter de största South East-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från South East eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från South East och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

South East, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

South East erbjuder sängkläder bäddset, påslakan och underlakan

Lär känna South East

South East är ett heminredningsföretag och med flera återförsäljare runomkring i landet. Soutch East har ett brett sortiment av sängkläder samt ett stort utbud av produkter för hemmet. Till sortimentet hör bland annat hemtextil, relaterade produkter för kök, sovrum, samt badrum. Exempelvis säljer de sängar.

South East Collection ger en marin känsla från den svenska skärgården. Kollektionen är klassisk med en modern känsla, tillsammans med tidlösa linjer. För South East är materialen och den tidlösa designen en del i varumärket, och den aktiva och sportiga livsstilen som genomsyrar allt dom gör.

Via deras hemsida southeast.se kan du finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden, kampanjermed mera. 

SOUTH EAST tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in. Din order levereras med DHL eller Posten till ditt närmaste serviceombud. Normalt får du dina varor mellan 2-5 dagar efter det att vi fått din beställning, Under högsäsong samt under rea kan det dröja lite längre.

Leveranstiden på sängar är två till tre veckor.

South East bakgrund

South East har funnits i Sverige sedan 2010.