Reklam

Letar du efter de bästa Søstrene Grene-erbjudandena?

Om du letar efter de största Søstrene Grene-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Søstrene Grene eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Søstrene Grene on Tiendeo. Bläddra i den senaste Søstrene Grene-katalogen "Jul 2022" giltig från 03/11/2022 till 25/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra produkter hos Søstrene Grene

Andra Möbler och Inredning-butiker

Søstrene Grene, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Søstrene Grene arbetar för att inspirera sin omgivning till kreativ utmaning.

Lär känna Søstrene Grene

Varje vecka tillkommer helt nya varor på hyllorna hos Søstrene Grene. Denna konstanta förnyelse ska säkerställa att du får en ny och spännande upplevelse varje gång du besöker dem. De vill kunna erbjuda dig allt det där som du saknar i vardagen året runt, och därför rymmer deras breda sortiment allt från matvaror och inredning till målarprylar. 

Ett riktigt fynd finns i kombinationen av skönhet och pris. Deras produkter kostar aldrig mer än de behöver. Deras sätt att hålla ned priserna är genom en målinriktad och ansvarsfull inköpsstrategi samt genom att eliminera onödiga mellanled.

Butikens öppettider är vardagliga och den finns exempelvis på platser så som Malmö, Västerås och Borlänge. På hemsidan sostrenegrene.com är det dock alltid öppet. Här finns allt du vill fynda, men även nyheter, kampanjer, olika erbjudande samt kundservice.

Søstrene Grenes bakgrund

Anna och Clara är värdinnor för Søstrene Grene, och det har de varit sedan den första butiken öppnade i Århus 1973.

Den ena är en kreativ estet, nämligen Anna, medan Clara är praktisk och organiserad – tillsammans representerar de allt det som Søstrene Grene är och erbjuder.


Søstrene Grene tar ansvar

Hos Søstrene Grene vill de ge sina kunder en underbar upplevelse när de handlar hos dem. Men det ska också vara en trygg upplevelse. Deras kunder ska känna sig trygga att handla hos Søstrene Grene och kunna lita på att deras produkter är tillverkade under ansvarsfulla och ordentliga förhållanden och fria från skadliga kemikalier. 

I deras nya ansvarsrapport beskriver de några av de initiativ som de har arbetat med i många år samt vilka ambitioner de har för framtiden. Ansvarsrapporten finns på hemsidan sostrenegrene.com där du kan läsa mer om detta. Søstrene Grene tar ansvar och strävar efter att göra tydlig skillnad för människor, djur och miljö.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Søstrene Grene katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona