Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Søstrene Grene katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Søstrene Grene, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Søstrene Grene arbetar för att inspirera sin omgivning till kreativ utmaning.

Lär känna Søstrene Grene

Varje vecka tillkommer helt nya varor på hyllorna hos Søstrene Grene. Denna konstanta förnyelse ska säkerställa att du får en ny och spännande upplevelse varje gång du besöker dem. De vill kunna erbjuda dig allt det där som du saknar i vardagen året runt, och därför rymmer deras breda sortiment allt från matvaror och inredning till målarprylar. 

Ett riktigt fynd finns i kombinationen av skönhet och pris. Deras produkter kostar aldrig mer än de behöver. Deras sätt att hålla ned priserna är genom en målinriktad och ansvarsfull inköpsstrategi samt genom att eliminera onödiga mellanled.

Butikens öppettider är vardagliga och den finns exempelvis på platser så som Malmö, Västerås och Borlänge. På hemsidan sostrenegrene.com är det dock alltid öppet. Här finns allt du vill fynda, men även nyheter, kampanjer, olika erbjudande samt kundservice.

Søstrene Grenes bakgrund

Anna och Clara är värdinnor för Søstrene Grene, och det har de varit sedan den första butiken öppnade i Århus 1973.

Den ena är en kreativ estet, nämligen Anna, medan Clara är praktisk och organiserad – tillsammans representerar de allt det som Søstrene Grene är och erbjuder.


Søstrene Grene tar ansvar

Hos Søstrene Grene vill de ge sina kunder en underbar upplevelse när de handlar hos dem. Men det ska också vara en trygg upplevelse. Deras kunder ska känna sig trygga att handla hos Søstrene Grene och kunna lita på att deras produkter är tillverkade under ansvarsfulla och ordentliga förhållanden och fria från skadliga kemikalier. 

I deras nya ansvarsrapport beskriver de några av de initiativ som de har arbetat med i många år samt vilka ambitioner de har för framtiden. Ansvarsrapporten finns på hemsidan sostrenegrene.com där du kan läsa mer om detta. Søstrene Grene tar ansvar och strävar efter att göra tydlig skillnad för människor, djur och miljö.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor