Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Solifer.

Letar du efter de bästa Solifer-erbjudandena?

Om du letar efter de största Solifer-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Solifer eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Solifer och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Renault "Renault Nya Captur" giltig från från 10/7 till till 10/7.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Solifer, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Solifer är din perfekta lösning när du letar efter din egna husbil

Lär känna Solfier

I över 50 år har Solifer stått för smarta lösningar. De har aldrig upphört att förbättra deras konstruktioner tack vare deras nordiska rötter. De förstår att de aldrig blir färdiga, för tekniken utvecklas hela tiden. De tillverkar deras husbilar med det största produktionskunnande och den mest solida teknologin som går att hitta. I deras koncern ingår även kvalitetshusvagnar från Polar, som tillverkas för hand med världsledande kunskap i norrländska Dorotea.

Inredningarna bygger på det nordiska designarvet: funktionen i centrum, ljusa material och många öppningsbara ljusinsläpp. Förarhytten har stämningsskapande belysningspunkter och sittgruppen har läslampor som skapar mysig hemtrevnad.

Med en äkta Solifer blir din semester precis så bra som du tänkt dig. Husbilens kvalitet gör att körningen alltid är säker, och att risken för avbrott blir minimal.

Via hemsidan solifer.com hittar du nyheter, modeller, återförsäljare och erbjudanden.

Solifers bakgrund

Solifer är ett svenskt företag som säljer och tillverkar husbilar via återförsäljare. De har funnits över 50 år.