Tiendeo official website

Erbjudanden Slöjd-Detaljer

Mer än en månad

  Erbjudanden av Slöjd-Detaljer

  Letar du efter de bästa Slöjd-Detaljer-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Slöjd-Detaljer-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Slöjd-Detaljer eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Slöjd-Detaljer on Tiendeo. Bläddra i den senaste Slöjd-Detaljer-katalogen "Erbjudanden Slöjd-Detaljer" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

  Slöjd-Detaljer, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Slöjd-Detaljer erbjuder produkter för alla typer av kreativitet, pyssel och hobby

  Lär känna Slöjd-Detaljer

  Slöjd-Detaljer erbjuder ett brett utbud av produkter och idéer för eget skapande till konkurrenskraftiga priser via distanshandel och i butik. Genom Deras stora kunnande och mångåriga erfarenhet kan de inspirera och stödja sina kunder i deras skaparprocess. De arbetar för ständig förnyelse och för ett stort miljöengagemang. Deras kunder återfinns i alla typer av verksamheter och i alla ålderskategorier. Geografiskt ligger deras fokus på de Nordiska länderna men med försäljning i hela Europa.

  Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på flera platser i Sverige. Exempelvis finns de på platser så som Skara, Stockholm, Göteborg och Malmö. På hemsidan slojd-detaljer.se är det dock alltid öppet. Här hittar du erbjudanden, nyheter, kampanjer och annan information.

  Slöjd-Detaljer bakgrund

  Slöjd-Detaljer startades 1960 av Dan och Margit Medin. Den huvudsakliga inriktningen då var att förse skolor med förbrukningsmaterial för träslöjds undervisningen. När Dan var en relativt nyutbildad Slöjdlärare - 26 år gammal - kom det nya direktiv från skolöverstyrelsen där man sa att slöjden skulle vara mångsidig. Dan såg då ett stort behov av en heltäckande leverantör som kunde förenkla slöjdlärarens inköp. 

  Slöjd-Detaljer ställer höga krav

  Slöjd-Detaljer har leverantörer från många delar av världen. Det har vi för att vi ska kunna ge våra kunder den bästa kombinationen av kvalitet, pris och service. Det är viktigt för oss att ta vårt ansvar men också att våra leverantörer tar sitt ansvar och följa gällande lagar och regler. Vi kräver av våra leverantörer att de skall följa våra Code of conducts (uppförandekoder).

  På Slöjd-Detaljer har de egen produktutveckling. Den görs av deras egen personal som tar fram materialsatser med tydliga instruktioner med förslag på vad du kan tillverka av materialet som satserna innehåller, givetvis skall du även känna dig fri att låta dig egen fantasi flöda.