Tiendeo official website

Bränsledeklaration

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Seat-erbjudandena?

Om du letar efter de största Seat-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Seat eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 8 Seat-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Seat-katalogen "Bränsledeklaration" giltig från från 18/5 till till 18/5 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Seat, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Seat är ett spanskt bilföretag som säljer och tillverkar bilar.

Lär känna Seat

SEAT, S.A står för Sociedad Española de Automóviles de Turismo och är en spansk biltillverkare som ingår i Volkswagen AG. Bolaget har sitt huvudkontor i Martorell utanför Barcelona. Seat är ett spanskt bilföretag som säljer och tillverkar bilar. Några av deras modeller är exempelvis Seat arona, Seat tarracona och Seat Mii electric. Förutom bilar säljer de produkter så som elskotrar av olika modeller. Deras återförsäljare finns på flera platser omkring i landet. Exempelvis på platser så som Uddevalla, Flen, Orsa och Sälen. Beroende på återförsäljare är öppettiderna varierande. Dock finns det alltid en möjlighet att hitta din bil och få kontakt med Seat genom deras hemsida seat.se där du kommer åt kampanjer, erbjudanden, kundservice och även bygga din egen bilmodell.

Seats bakgrund

Bolaget grundades den 9 maj 1950 av Instituto Nacional de Industria (INI). Ägare var spanska staten (51 procent), sex spanska banker (42 procent) och Fiat (7 procent).

Den första Seatbilen producerades 1953 i en ny bilfabrik i frihandelszonen Zone Franca. Dagsproduktionen det första året var cirka fem bilar per dag. De första modellerna byggde på Fiat 600 och 850. Seat tillverkade fram till 1980-talet varianter av Fiats modeller. 1986 köpte Volkswagen Seat via Audi och numera har Seat många komponenter gemensamma med andra bilmodeller inom VAG-koncernen.

Privatleasing med Seat

Med SEAT Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar endast en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. De har tagit fram en guide som gör det enklare att se vad som är onormalt slitage.