Reklam

Sängjätten Erbjudande Aktuell Kampanj

3 dagar kvar

Letar du efter de bästa Sängjätten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sängjätten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sängjätten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Sängjätten on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sängjätten-katalogen "Sängjätten Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från 17/01/2023 till 04/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Sängjätten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sängjätten är som namnet skvallrar om, expert på sängar.

Lär känna Sängjätten

Sängjätten erbjuder en möngd varor inom just kategorin sängar och sovrum. De säljer exempelvis täcken, sängar, kuddar och andra sängmöbler. Allt för att du ska sova gott om natten. Sängjätten består av ett 20-tal olika butiker och finns på flera olika ställen i landet. Dessa butiker har vardagliga öppettider. Butikerna finns på platser så som exempelvis i Gävle, Lund, Skövde och Örebro. Utöver detta finns hemsidan sangjatten.se där du kan handla online de varor just du vill ha, men här finns även kundtjänst, erbjudanden och annan information värt att veta.

Sängjättens bakgrund

Sängjätten grundades av Rickard Cederquist och Jonas Wallberg, två kollegor i sängbranschen som under ett besök i USA fick inspiration till en idé om att sängar kunde säljas på ett annat sätt än i traditionella möbelaffärer. De skapade ett nytt koncept och startade Sängjätten, Sveriges första specialbutik för sängar 1992. Succén var ett faktum och kunderna vallfärdade från hela Göteborgsområdet. Då ägarna sedan ville erbjuda fler städer möjligheten att köpa sin säng på Sängjätten expanderades verksamheten via franschise i västsverige.


Prova din Sängjätten säng

Utöver öppet köp och den lagstadgade reklamationsrätten enligt gällande konsumentskyddslagstiftning erbjuder Sängjätten dig 100 dagar på prov på stora delar av sitt sängsortiment vid köp i Sängjättens butiker.
Om du skulle uppleva att sängen är för mjuk eller för hård byter Sängjätten fasthet i din säng. Du kan utnyttja 100 dagar på prov genom att från 60 dagar till och med 100 dagar efter det att du mottagit sängen meddela den Sängjätten-butik där du köpt sängen att du vill byta fastheten på kassetten.
100 dagar på prov gäller på alla sängar i Sängjättens sortiment som har flera fasthetsval och där det är tekniskt möjligt att med hjälp av justering av kassetten ändra till önskad fasthet.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Sängjätten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona