Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rolls-Royce.

Letar du efter de bästa Rolls-Royce-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rolls-Royce-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rolls-Royce eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rolls-Royce och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Rolls-Royce, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rolls Royce är en engelsk personbilstillverkare som är mest känt som lyxbilstillverkare.

Lär känna Rolls Royce

Rolls Royce är mest känd för sina exklusiva bilar, men företaget tillverkar även motorer och propellrar. Idag ägs Rolls Royce Motor Cars av tyska BMW.

Rolls Royce Sverige säljer endast ett fåtal bilar per år, och har inget huvudkontor utan endast Rolls Royce återförsäljare. Oftast används lyxbilarna som diplomatbilar, limousiner eller som samlarobjekt. Därmed spelar det ingen roll var du bor i landet, utan du kan få tag på den sälsynta Rolls Roycen oavsett om du bor i Lund eller Kiruna.

På sociala medier och på den globala hemsidan rolls-royce.com kan du ta del av det senaste som händer hos företaget, samt läsa mer om de olika modellerna.

Några av bilmodellerna är Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Ghost och Rolls Royce Wraith.

Rolls Royces bakgrund

Rolls Royce grundades 1906 av Charles Stewart Rolls och Frederick Henry Royce.

Företaget har verksamhet i mer än 50 länder runt om i världen.

Även om Rolls Royce är mest kända för sina bilar, så har motortillverkningen alltid varit mer lönsam.

Du kan lita på Rolls Royce

Rolls-Royce Motor Cars har åtagit sig att producera och leverera produkter och tjänster av högsta standard, men de förstår att det ibland kan gå fel. Om du är orolig eller missnöjd på något sätt kommer de att göra sitt bästa för att lösa situationen på ett rättvist och öppet sätt

Rolls-Royce Motor Cars kommer att undersöka alla klagomål kompetent, flitigt och opartiskt för att få ytterligare information vid behov. Varje klagomål kommer att bedömas rättvist, konsekvent och snabbt med hänsyn till alla relevanta faktorer för att säkerställa ett rättvist resultat för dig.