Intressant att veta om Rolls-Royce ...

Rolls Royce är en engelsk personbilstillverkare som är mest känt som lyxbilstillverkare.

Lär känna Rolls Royce

Rolls Royce är mest känd för sina exklusiva bilar, men företaget tillverkar även motorer och propellrar. Idag ägs Rolls Royce Motor Cars av tyska BMW.

Rolls Royce Sverige säljer endast ett fåtal bilar per år, och har inget huvudkontor utan endast Rolls Royce återförsäljare. Oftast används lyxbilarna som diplomatbilar, limousiner eller som samlarobjekt. Därmed spelar det ingen roll var du bor i landet, utan du kan få tag på den sälsynta Rolls Roycen oavsett om du bor i Lund eller Kiruna.

På sociala medier och på den globala hemsidan rolls-royce.com kan du ta del av det senaste som händer hos företaget, samt läsa mer om de olika modellerna.

Några av bilmodellerna är Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Ghost och Rolls Royce Wraith.

Rolls Royces bakgrund

Rolls Royce grundades 1906 av Charles Stewart Rolls och Frederick Henry Royce.

Företaget har verksamhet i mer än 50 länder runt om i världen.

Även om Rolls Royce är mest kända för sina bilar, så har motortillverkningen alltid varit mer lönsam.

Du kan lita på Rolls Royce

Rolls-Royce Motor Cars har åtagit sig att producera och leverera produkter och tjänster av högsta standard, men de förstår att det ibland kan gå fel. Om du är orolig eller missnöjd på något sätt kommer de att göra sitt bästa för att lösa situationen på ett rättvist och öppet sätt

Rolls-Royce Motor Cars kommer att undersöka alla klagomål kompetent, flitigt och opartiskt för att få ytterligare information vid behov. Varje klagomål kommer att bedömas rättvist, konsekvent och snabbt med hänsyn till alla relevanta faktorer för att säkerställa ett rättvist resultat för dig.

 

 

Andra Bilar och Motor-butiker online

Fler erbjudanden från Bilar och Motor

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.