Tiendeo official website

Porsche 718 Spyder

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Porsche-erbjudandena?

Om du letar efter de största Porsche-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Porsche eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 5 Porsche-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Porsche-katalogen "Porsche 718 Spyder" giltig från 20/01/2023 till 20/01/2024 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-butiker

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Porsche, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Porsche är ett tyskt bilmärke säljer och tillverkar exklusiva bilar.

Lär känna Porsche

Porsche Sverige är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB och ansvarar för import, distribution och marknadsföring av Porsche i Sverige. Några av de vanligaste bilmodellerna är: Porsche Carrera, Porsche Boxster och Porsche Cayman.

I Sverige säljs Porsche bilar via återförsäljare och Porsche Centers. Det finns åtta auktoriserade Porsche Center i Sverige. Några av dem är Porsche Malmö, Porsche Göteborg och Porsche Stockholm.

På sociala medier och på porsche.se kan du följa aktuella nyheter och kampanjer, samt läsa mer om de olika bilmodellerna och ta del av olika erbjudanden. Här kan du även hitta din närmsta Porsche återförsäljare och verkstad. Företaget är mest känt för sportsbilsmodellen Porsche 911. Andra modeller är Porsche Panamera och Porsche Marcan.

Porsches bakgrund

Porsche grundades 1931 i Stutggart av Ferdinand Porsche.

Företaget har omkring 12 000 anställda och säljer bilar över hela världen.

Porsche har också haft stora framgångar inom bilsport, bilarna är snabba och når fort topphastighet.

Elektriskt världsrekord med Porsche

Porsche Taycan har registrerats i Guinness rekordbok, Guinness World Records™, för världsrekord i drifting med eldriven bil. Världsrekordet sattes på Porsche Experience Centre (PEC) Hockenheimring. Chefsinstruktören på det nya upplevelsecentret, Dennis Retera, körde 210 varv på den 200 meter långa driftingcirkeln utan att framhjulen vid något tillfälle pekade i samma riktning som kurvan. Efter 55 minuter hade driftingexperten tillryggalagt totalt 42,171 kilometer. I och med att ha avverkat maratondistansen säkrade Retera världsrekordet för längsta kontinuerliga drifting med en eldriven bil. Genomsnittshastigheten blev 46 km/tim. Rekordet slogs med en bakhjulsdriven version av Taycan, som redan börjat säljas i Kina. När stabilitetsprogrammen slagits av är det extremt lätt att drifta med den eldrivna Porsche Taycan, särskilt den här versionen som är bakhjulsdriven.