Porsche Boxster 25 years edition

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Porsche-erbjudandena?

Om du letar efter de största Porsche-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Porsche eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 18 Porsche-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Porsche-katalogen "Porsche Boxster 25 years edition" giltig från 21/02/2022 till 31/01/2023 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Porsche katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i din stad

Porsche, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Porsche är ett tyskt bilmärke säljer och tillverkar exklusiva bilar.

Lär känna Porsche

Porsche Sverige är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB och ansvarar för import, distribution och marknadsföring av Porsche i Sverige. Några av de vanligaste bilmodellerna är: Porsche Carrera, Porsche Boxster och Porsche Cayman.

I Sverige säljs Porsche bilar via återförsäljare och Porsche Centers. Det finns åtta auktoriserade Porsche Center i Sverige. Några av dem är Porsche Malmö, Porsche Göteborg och Porsche Stockholm.

På sociala medier och på porsche.se kan du följa aktuella nyheter och kampanjer, samt läsa mer om de olika bilmodellerna och ta del av olika erbjudanden. Här kan du även hitta din närmsta Porsche återförsäljare och verkstad. Företaget är mest känt för sportsbilsmodellen Porsche 911. Andra modeller är Porsche Panamera och Porsche Marcan.

Porsches bakgrund

Porsche grundades 1931 i Stutggart av Ferdinand Porsche.

Företaget har omkring 12 000 anställda och säljer bilar över hela världen.

Porsche har också haft stora framgångar inom bilsport, bilarna är snabba och når fort topphastighet.

Elektriskt världsrekord med Porsche

Porsche Taycan har registrerats i Guinness rekordbok, Guinness World Records™, för världsrekord i drifting med eldriven bil. Världsrekordet sattes på Porsche Experience Centre (PEC) Hockenheimring. Chefsinstruktören på det nya upplevelsecentret, Dennis Retera, körde 210 varv på den 200 meter långa driftingcirkeln utan att framhjulen vid något tillfälle pekade i samma riktning som kurvan. Efter 55 minuter hade driftingexperten tillryggalagt totalt 42,171 kilometer. I och med att ha avverkat maratondistansen säkrade Retera världsrekordet för längsta kontinuerliga drifting med en eldriven bil. Genomsnittshastigheten blev 46 km/tim. Rekordet slogs med en bakhjulsdriven version av Taycan, som redan börjat säljas i Kina. När stabilitetsprogrammen slagits av är det extremt lätt att drifta med den eldrivna Porsche Taycan, särskilt den här versionen som är bakhjulsdriven.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona