Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Plan ett.

Letar du efter de bästa Plan ett-erbjudandena?

Om du letar efter de största Plan ett-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Plan ett eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Plan ett och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Hitta Plan ett kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Plan ett, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Plan ett erbjuder möbler och inredning för alla

Lär känna Plan ett

Mitt i Stockholm, strax norr om Stureplan, ligger det personliga möbel- och inredningsföretaget Plan ett. En charmig mix av möbler, belysning, mattor och inredningsdetaljer på dryga 400 kvm. Här finns allt du kan föreställa dig i inredningsväg - och lite till. Här hittar du de senaste möbelnyheterna från såväl svenska som internationella formgivare. I butiken har de fler produkter till försäljnining än i deras nätbutik och de har även en textilavdelning där du kan beställa måttsydda gardiner. 

I butiken bjuds du på ett bemötande som bjuder på lika delar passion, omtanke och service. Här hittar du bara sånt som de själva blivit lyckliga eller överraskade av. Oavsett om det är okända eller kända formgivare, nya uttryck eller tidlösa klassiker. De väljer allt med samma omsorg och släpper aldrig kraven på kvalitet och äkthet. Så kom förbi. Bli inspirerad. Kanske till och med överraskad.

Butiken har vardagliga öpettider men deras hemsida planett.se hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Plan etts bakgrund

Sedan 2002 hittar du hos dem en charmig mix av möbler, belysning, mattor och inredningsdetaljer.