Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Peugeot.

Letar du efter de bästa Peugeot-erbjudandena?

Om du letar efter de största Peugeot-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Peugeot eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Peugeot och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Peugeot, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Peugeot är en fransk billtillverkare som funnits sedan slutet av 1800–talet och idag ingår i PSA Peugeot Citroën.

Lär känna Peugeot

Peugeot tillhör idag Europas största biltillverkare, och Peugeot bilar är den största på marknaden. Företaget tillverkar även varumärket för Peugeot cykel och Peugeot skoter. Några av de mest kända bilmodellerna är Peugeot 508 SW och Peugeot 206 GTI.

Peugeot öppettider är varierande beroende på vilken återförsäljare du vänder dig tillDu hittar Peugeot återförsäljare på flera orter i Sverige, och bilkedjan har även egna service-butiker som finns i städer så som GöteborgSätra och Malmö.

På sociala medier och på peugeot.se kan du följa aktuella erbjudanden och läsa mer om de olika bilmodellerna. hemsidan har du även möjlighet att virituellt bygga din egen Peugeot bil efter önskemål och design. 

Peugeot Sverige erbjuder även tjänster som försäkring.

Peugeots bakgrund

Företaget grundades 1898 av familjen Peugeot i Frankrike.

Globalt har bilmärket över 200 000 anställda och verksamhet över hela världen.

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. Bilförsäljningen i Sverige bedrivs genom ett 70-tal fristående återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr och servicenätet täcks av ett 90-tal auktoriserade verkstäder.

Peugeotes nybilsgaranti

Nybilsgaranti: en nytillverkad bil täcks av alla PEUGEOTs garantier från och med första garantidatum som anges på garanticertifikatet, som finns i Garanti- och servicehäftet. Garantin gäller för den angivna perioden eller max 100 000 km, om inget annat gäller, enligt särskilda bestämmelser som du har fått kännedom om.

För att olika reparationsarbeten ska kunna göras på din bil enligt PEUGEOTs garantier och utföras utan kostnad krävs att dessa utförs av verkstäder som är auktoriserade av märket PEUGEOT.

För att vara täckt av PEUGEOTs garantier, är det inte ett krav att reparationer och underhåll, som inte täcks av garantin, ska vara utfört av en auktoriserad PEUGEOT-verkstad.