Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Pappelina katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Pappelina, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pappelina säljer och skapar mattor och bordstabletter.

Lär känna Pappelina

Från första stund Pappelina grundades har Pappelinas drivkraft varit att skapa glädje och ge färg åt hem världen över med deras exklusiva plastmattor. Trots att deras produkter idag finns internationellt har de alltid haft deras hjärta i Dalarna, nära deras skickliga hantverkare på väveriet.

Under 20 år har de förfinat och effektiviserat vävtekniken, men samtidigt behållit fingertoppskänslan. Varje matta är skapad i Sverige med passion och stolthet tillsammans med tradition och stor hantverksskicklighet. Helt enkelt av hängivenhet och kärlek till plastmattan! Pappelina väver fortfarande sina mattor på väveriet i Dalarna. Produktionskostnaderna är högre än i många delar av världen, men målsättningen har alltid varit att bygga ett varumärke fyllt av kvalitet och stolthet. Det gör de bäst genom att väva sina mattor i Sverige. Produkterna säljs via återförsäljare som finns i hela landet. Exempelvis kan du finna en Pappelina-produkt på platser så som Lammhult, Umeå, Leksand och Alingsås. På hemsidan pappelina.com kan du dessutom finna dessa oavsett var du befinner dig i världen.

Pappelinas bakgrund

På Formex i augusti 2001 visade Lina upp mattan BOB. En klassisk blockrand med en bindteknik som gav den en fyllig och mjuk känsla. Därifrån började det.

Pappelina och hållbarhet

Allt Pappelina gör, gör de i Sverige. Allt från material, design, vävning, distribution, logistik till den färdiga mattan. Faktum är att alla deras mattor är helt svenska. Alla deras mattor vävs på sitt lokala väveri i Leksand, Dalarna. Varje matta de väver representerar ett stycke svensk hantverkstradition och tack vare fantastisk formgivning, högkvalitativa material och hängivna hantverkare kan vi erbjuda dig den färgstarka design som är Pappelina. Mattan är hygienisk, binder/absorberar ej vätska samt dammar inte. Idealisk för personer med allergi eller astma samt även i miljöer där renlighet är en viktig faktor.