Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ottosson Färgmakeri.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta Ottosson Färgmakeri i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ottosson Färgmakeri katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Ottosson Färgmakeri, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ottossons Färgmakeri är en kedja som säljer färg i flera olika typer

Lär känna Ottossons Färgmakeri

Industriellt hantverk. Nästan lika långt som deras fabrik sträcker sig produktionsbandet, från tillverkningen av färgen till att den är redo att säljas. Hantverket vid tillverkning av linoljefärg är att skapa balans mellan linoljan och färgpigmentet. Alla pigment har olika egenskaper som man måste lära sig. Hantverket består i att förstå och bedöma hur olika pigment förhåller sig till linoljan. Pigmenten kan ses som individer som uppför sig på olika sätt.

I utkanten av den lilla skånska byn Genarp, på Kontoristgatan 10, ligger Ottosson Färgmakeris fabrik med tillhörande butik. Den är byggd med miljön i fokus, långt innan begrepp som hållbarhet och ekologi hade fått genomslag i Sverige och resten av världen.

Butiken har vardagliga öppettider och ligger i anslutning till fabriken och är ett kombinerat showroom och butik. Här har du möjlighet att handla och få inspiration, tips och råd av deras personal. Utöver detta kan du handla från deras sortiment via återförsäljare, men även via deras hemsida ottosonsfarg.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ottossons Färgamkeris bakgrund

Fabriken i Genarp startade 2001 på industriområdet utanför byn.