Tiendeo official website

Ottosson Färgmakeri promociones !

26 dagar kvar

Letar du efter de bästa Ottosson Färgmakeri-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ottosson Färgmakeri-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ottosson Färgmakeri eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Ottosson Färgmakeri on Tiendeo. Bläddra i den senaste Ottosson Färgmakeri-katalogen "Ottosson Färgmakeri promociones !" giltig från från 16/11 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

Hitta Ottosson Färgmakeri kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Ottosson Färgmakeri, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ottossons Färgmakeri är en kedja som säljer färg i flera olika typer

Lär känna Ottossons Färgmakeri

Industriellt hantverk. Nästan lika långt som deras fabrik sträcker sig produktionsbandet, från tillverkningen av färgen till att den är redo att säljas. Hantverket vid tillverkning av linoljefärg är att skapa balans mellan linoljan och färgpigmentet. Alla pigment har olika egenskaper som man måste lära sig. Hantverket består i att förstå och bedöma hur olika pigment förhåller sig till linoljan. Pigmenten kan ses som individer som uppför sig på olika sätt.

I utkanten av den lilla skånska byn Genarp, på Kontoristgatan 10, ligger Ottosson Färgmakeris fabrik med tillhörande butik. Den är byggd med miljön i fokus, långt innan begrepp som hållbarhet och ekologi hade fått genomslag i Sverige och resten av världen.

Butiken har vardagliga öppettider och ligger i anslutning till fabriken och är ett kombinerat showroom och butik. Här har du möjlighet att handla och få inspiration, tips och råd av deras personal. Utöver detta kan du handla från deras sortiment via återförsäljare, men även via deras hemsida ottosonsfarg.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ottossons Färgamkeris bakgrund

Fabriken i Genarp startade 2001 på industriområdet utanför byn.