Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ottosson Färgmakeri.

Letar du efter de bästa Ottosson Färgmakeri-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ottosson Färgmakeri-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ottosson Färgmakeri eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ottosson Färgmakeri och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Byggmax "Hasta 20% planet pool !" giltig från från 8/5 till till 31/5.

Hitta Ottosson Färgmakeri kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Ottosson Färgmakeri, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ottossons Färgmakeri är en kedja som säljer färg i flera olika typer

Lär känna Ottossons Färgmakeri

Industriellt hantverk. Nästan lika långt som deras fabrik sträcker sig produktionsbandet, från tillverkningen av färgen till att den är redo att säljas. Hantverket vid tillverkning av linoljefärg är att skapa balans mellan linoljan och färgpigmentet. Alla pigment har olika egenskaper som man måste lära sig. Hantverket består i att förstå och bedöma hur olika pigment förhåller sig till linoljan. Pigmenten kan ses som individer som uppför sig på olika sätt.

I utkanten av den lilla skånska byn Genarp, på Kontoristgatan 10, ligger Ottosson Färgmakeris fabrik med tillhörande butik. Den är byggd med miljön i fokus, långt innan begrepp som hållbarhet och ekologi hade fått genomslag i Sverige och resten av världen.

Butiken har vardagliga öppettider och ligger i anslutning till fabriken och är ett kombinerat showroom och butik. Här har du möjlighet att handla och få inspiration, tips och råd av deras personal. Utöver detta kan du handla från deras sortiment via återförsäljare, men även via deras hemsida ottosonsfarg.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ottossons Färgamkeris bakgrund

Fabriken i Genarp startade 2001 på industriområdet utanför byn.