Tiendeo official website

Smidigare och enklare än hos oss kan det inte bli!

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Österlens Poolcenter-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Österlens Poolcenter-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Österlens Poolcenter eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Österlens Poolcenter on Tiendeo. Bläddra i den senaste Österlens Poolcenter-katalogen "Smidigare och enklare än hos oss kan det inte bli!" giltig från från 25/1 till till 31/7 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Österlens Poolcenter, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Österlens Poolcenter erbjuder det mesta inom Pool och bad

  Lär känna Österlens Poolcenter

  Österlens Poolcenter har idag en butik i Löddeköpinge på Center Syd med vardagliga öppettider. De är idag 12 anställda som arbetar på Österlens Poolcenter som drivs av att uppfylla dina drömmar så smidigt och enkelt som möjligt så att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp, oavsett om det rör sig om att bygga en pool, renovera en befintlig eller köp av ett spabad.

  De erbjuder bred kompetens tillsammans med ett stort utbud med de allra mest populära och välkända varumärkena. Hos Österlens Poolcenter är det kvaliteten som står i fokus, något de är noggranna med när de tar in nya produkter till dera stora sortiment.

  De har ett brett sortiment av spabad av hög kvalité från Välkända Amerikanska Artesian Spa anpassade efter våra nordiska klimat. Effektiv isolering och rening, kombinerat med modern design ger spabad i yttersta världsklass. 

  Via hemsidan osterlenspoolcenter.se kan du finna deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Österlens Poolcenter

  Österlens Poolcenter startades 2007 i Tomelilla på Österlen.