Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Orrefors.

Letar du efter de bästa Orrefors-erbjudandena?

Om du letar efter de största Orrefors-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Orrefors eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Orrefors och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 18/6 till till 2/7.

Hitta Orrefors kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Orrefors, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Orrefors är ett känt svensk varumärke för design med vacker estetik

Lär känna Orrefors

Orrefors är sedan 1898 förankrat i en svensk designtradition som kännetecknas av tidlös estetik, funktionalitet, hantverk och hållbar kvalitet. Orrefors erbjuder produkter ritade av namnkunniga formgivare för en publik med intresse för svensk design. Glaset och formen är alltid i fokus, med elegans, enkelhet och självförtroende.

Att följa glasets väg från en sirapsliknande, het massa till gnistrande kristall är ett skådespel som äger rum i deras hytta i Kosta varje dag. Formgivare, glasblåsare, slipare, målare, kantsprängare och synare deltar dagligen i hantverket och varje glas från Orrefors är ett unikt och kvalificerat hantverk. När det färdiga glaset lämnar glasbruket har inte mindre än femton olika personer deltagit i framtagningsprocessen.

Deras produkter säljs via en rad olika återförsäljare, men de har även så kallade fabriksbutiker med varadagliga öppettider. Dessa butiker finns exempelvis i Kungsbacka, Kosta och Höganäs. Via deras hemsida orrefors.se kan du hitta mer information om återförsäljare och deras serier och nyheter.

Orrefors bakgrund

Orrefors glasbruk grundades 1898 på samma plats man sedan 1726 bedrivit järnbruk. Samma år som glasbruket grundades byggdes en hytta för tillverkning av tekniskt, medicin-, servis och hushållsglas för att ta tillvara på spillved. Glaset ersatte nu den mindre lönsamma järnbruksdriften.