Tiendeo official website

Reklam

Fönsterguiden

26 dagar kvar

Letar du efter de bästa Optimera-erbjudandena?

Om du letar efter de största Optimera-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Optimera eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 2 Optimera-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Optimera-katalogen "Fönsterguiden" giltig från 04/02/2023 till 15/04/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Optimera, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs.

Lär känna Optimera

Optimeras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både deras egen och kundens lönsamhet. Optimeras kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap. I Optimeras varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att deras kunder alltid är nöjda med deras produkter. Optimeras personal genomgår fortlöpande utbildningar för att deras service skall vara i högsta klass. Optimera som varumärke är fortfarande ungt men många av Optimeras byggvaruhus har funnits väldigt länge, några ända upp till 200 år. Alla deras byggvaruhus har utvecklats och förändrats olika under årens lopp och alla har sin egen unika historia. Detta ligger till grund för hur Optimera ser ut idag och resulterar i all erfarenhet och kompetens som finns innanför Optimeras väggar. Optimera finns på platser så som exempelvis i Mjölby, Halmstad, Arboga och Skövde. Öppettiderna är vardagliga, men på hemsidan, optimera.se är det alltid öppet. Här finns dessutom tips och information, erbjudanden, kunservice, nyheter med mera.

Optimeras bakgrund

Optimera som varumärke etablerades 1996 i samband med en fusion av fyra anrika aktörer i Norge och Sverige.

Optimeras klubb Optimisten

För dig som är praktiskt lagd, och gör det mesta själv, har de på Optimera en konsumentklubb som passar dig.
Går du med i deras kundklubb Optimisten får du nämligen bonus från första kronan på dina lagerinköp och kan på så sätt få ännu mer för pengarna. Medlemmar får dessutom exklusiva klubberbjudanden och information kring kampanjer. Som medlem får du:  Kostnadsfritt medlemskap. 2% bonus från första kronan på lagervaror. Din bonus omvandlas till bonuscheckar. Medlemsrabatt på utvalda produkter. Information om kampanjer och erbjudanden. Du som vill bli medlem i Klubb Optimisten är alltid välkommen att titta in på ditt Optimera och registrera dig i kassan. Du kan också registrera dig enkelt och kostnadsfritt på deras hemsida klubboptimisten.se.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Optimera katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy