Tiendeo official website

Opel Grandland GSe

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Opel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Opel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Opel eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 10 Opel-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Opel-katalogen "Opel Grandland GSe" giltig från från 8/4 till till 8/4 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Opel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Opel är ett tyskt bilmärke som har funnits i mer än 150 år. Opel ingår i General Motors, ett av världens största företag.

Lär känna Opel

Opel är framförallt en volymbilstillverkare och en av Europas största biltillverkare. Förutom personbilar säljer Opel försäkringar, lätta transportbilar, däckservice och reservdelar. Till populära bilmodeller hör Opel Vivaro och Opel Zafira.

Du hittar Opel återförsäljare på flera orter i Sverige, och bilkedjan har även egna service-butiker. Några av dem är Holmgrens Bil, Hedin Bil, och Mechanum. På Opels hemsida har du även möjlighet at virituellt bygga din egen Opel efter önskemål och design.

Facebook och på opel.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av nyheter och rabatter.

Några av de populäraste märkena är Opel Corsa, Opel Agila, Opel Combo och Opel Astra. Med eldrivna Opel Ampera skapade Opel ett nytt segment på den europeiska fordonsmarknaden och stärkte sin roll som trendsättare för avancerade mobilitetslösningar.

Opels bakgrund

Opel grundades 1862 av Adam Opel.

Företaget har cirka 46 000 anställda globalt och VD är Karl-Thomas Neumann.

Opel Club Sweden är en klubb för alla Opelintresserade och anordnar ett par träffar per år, men deltar även i andra evenemang och har en egen medlemstidning, Opelmagasinet.

Goda skäl till Opel försäkring

Om du skulle ha oturen att råka ut för en olycka finns det ingen som är bättre lämpad att ta hand om bilen än en auktoriserad Opelverkstad. Med Opel Försäkring repareras bilen på en Opelplåtverkstad för att du ska få alla fördelar med dedikerad hantering av försäkringsanspråken, kostnadsfria tjänster, kvalitetsreparationer och minsta möjliga besvär. Din nya Opel förtjänar ett riktigt bra skydd. Därför bjuder Opel Försäkring på en Rulla-ut Försäkring de första två veckorna när du köper din bil hos en auktoriserad Opelåterförsäljare. Plus rabatt i ett helt år.