Logo Opel
Logo Opel

Opel - Rabattkoder, erbjudanden och kataloger

Hitta Opel i Din stad

Mest populära för Bil och motor

Intressant att veta om Opel ...

Opel

Opel är framförallt en volymbilstillverkare och en av Europas största biltillverkare. Förutom personbilar säljer Opel försäkringar, lätta transportbilar, däckservice och reservdelar. Till populära bilmodeller hör Opel Vivaro och Opel Zafira.

Du hittar Opel återförsäljare på flera orter i Sverige, och bilkedjan har även egna service-butiker. Några av dem är Holmgrens Bil, Hedin Bil, och Mechanum. På Opels hemsida har du även möjlighet at virituellt bygga din egen Opel efter önskemål och design.

På Facebook och på opel.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av nyheter och rabatter.

Några av de populäraste märkena är Opel CorsaOpel Agila, Opel Combo och Opel Astra. Med eldrivna Opel Ampera skapade Opel ett nytt segment på den europeiska fordonsmarknaden och stärkte sin roll som trendsättare för avancerade mobilitetslösningar.

Opel grundades 1862 av Adam Opel.

Företaget har cirka 46 000 anställda globalt och VD är Karl-Thomas Neumann.

Opel Club Sweden är en klubb för alla Opelintresserade och anordnar ett par träffar per år, men deltar även i andra evenemang och har en egen medlemstidning, Opelmagasinet.

Andra Bil och motor-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Bil och motor

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information