Tiendeo official website

Reklam

Norrgavel Erbjudande New Arrivals

19 dagar kvar

Letar du efter de bästa Norrgavel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Norrgavel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Norrgavel eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Norrgavel on Tiendeo. Bläddra i den senaste Norrgavel-katalogen "Norrgavel Erbjudande New Arrivals" giltig från 27/02/2023 till 08/04/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Norrgavel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Norrgavel är ett svenskt företag som erbjuder ett stort sortiment utav möbler

Lär känna Norrgavel

Norrgavels designmöbler formges och tillverkas utan kompromisser. Alltid med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. De kombinerar traditionellt möbelsnickeri med modern teknik och väljer hållbara och miljövänliga naturmaterial. Rena material som är hämtade från naturen, och kan återvända dit som jord och mull när den tiden kommer. Eftersom de valt att arbeta med naturmaterial kommer deras möbler att åldras vackert och naturligt.

Men Norrgavel är mer än möbler. Hos dem hittar du även ett noggrant utvalt sortiment av glas, porslin, textil, lampor, ljusstakar, mattor och kroppsvård. De har valt inredningsdetaljer och föremål som kompletterar deras möbler och miljöer och som står för funktion, långsiktighet och känsla. Även deras mattor är gjorda av naturmaterial: ull, bomull, jute, linne och sisal.

Norrgavels möbler tillverkas med stor hantverksskicklighet – till största del på utvalda snickerier i Sverige och Litauen. Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Lammhult, Malmö och Göteborg. Via deras hemsida norrgavel.se kan du också handla från hela deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Norrgavels bakgrund

Norrgavel startades 1991 av Nirvan Richter, arkitekt från KTH och utbildad i snickeri på Carl Malmstenskolan. 

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Norrgavel katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy