Letar du efter de bästa Norrgavel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Norrgavel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Norrgavel eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Norrgavel on Tiendeo. Bläddra i den senaste Norrgavel-katalogen "Nyheter Kollection" giltig från 18/07/2022 till 20/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Norrgavel katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Norrgavel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Norrgavel är ett svenskt företag som erbjuder ett stort sortiment utav möbler

Lär känna Norrgavel

Norrgavels designmöbler formges och tillverkas utan kompromisser. Alltid med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. De kombinerar traditionellt möbelsnickeri med modern teknik och väljer hållbara och miljövänliga naturmaterial. Rena material som är hämtade från naturen, och kan återvända dit som jord och mull när den tiden kommer. Eftersom de valt att arbeta med naturmaterial kommer deras möbler att åldras vackert och naturligt.

Men Norrgavel är mer än möbler. Hos dem hittar du även ett noggrant utvalt sortiment av glas, porslin, textil, lampor, ljusstakar, mattor och kroppsvård. De har valt inredningsdetaljer och föremål som kompletterar deras möbler och miljöer och som står för funktion, långsiktighet och känsla. Även deras mattor är gjorda av naturmaterial: ull, bomull, jute, linne och sisal.

Norrgavels möbler tillverkas med stor hantverksskicklighet – till största del på utvalda snickerier i Sverige och Litauen. Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Lammhult, Malmö och Göteborg. Via deras hemsida norrgavel.se kan du också handla från hela deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Norrgavels bakgrund

Norrgavel startades 1991 av Nirvan Richter, arkitekt från KTH och utbildad i snickeri på Carl Malmstenskolan. 

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona