Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Norrgavel.

Letar du efter de bästa Norrgavel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Norrgavel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Norrgavel eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Norrgavel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 23/7 till till 6/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Norrgavel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Norrgavel är ett svenskt företag som erbjuder ett stort sortiment utav möbler

Lär känna Norrgavel

Norrgavels designmöbler formges och tillverkas utan kompromisser. Alltid med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. De kombinerar traditionellt möbelsnickeri med modern teknik och väljer hållbara och miljövänliga naturmaterial. Rena material som är hämtade från naturen, och kan återvända dit som jord och mull när den tiden kommer. Eftersom de valt att arbeta med naturmaterial kommer deras möbler att åldras vackert och naturligt.

Men Norrgavel är mer än möbler. Hos dem hittar du även ett noggrant utvalt sortiment av glas, porslin, textil, lampor, ljusstakar, mattor och kroppsvård. De har valt inredningsdetaljer och föremål som kompletterar deras möbler och miljöer och som står för funktion, långsiktighet och känsla. Även deras mattor är gjorda av naturmaterial: ull, bomull, jute, linne och sisal.

Norrgavels möbler tillverkas med stor hantverksskicklighet – till största del på utvalda snickerier i Sverige och Litauen. Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Lammhult, Malmö och Göteborg. Via deras hemsida norrgavel.se kan du också handla från hela deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Norrgavels bakgrund

Norrgavel startades 1991 av Nirvan Richter, arkitekt från KTH och utbildad i snickeri på Carl Malmstenskolan.