Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nibe.

Letar du efter de bästa Nibe-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nibe-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nibe eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nibe och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Bolist "Sveriges närmaste byggvaruhus !" giltig från från 8/5 till till 2/6.

Hitta Nibe kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Nibe, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

NIBE erbjuder värmepumpar för en enkel och hållbar vardag

Lär känna NIBE

I snart 70 år har NIBE tillverkat energieffektiva och hållbara klimatlösningar för ditt hem. Allt startade i småländska Markaryd och de värdesätter deras nordiska arv genom att ta vara på naturens kraft. De kombinerar förnybar energi med ny smart teknik för att erbjuda effektiva lösningar så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.


Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en varm eftermiddag i sommarsolen behöver vi ett balanserat inomhusklimat som gör att vi kan ha en bekväm vardag oavsett väder. Deras breda utbud av produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten så att du kan skapa ett perfekt inomhusklimat med minimal inverkan på naturen.

Deras värmepumpar säljs och instaleras av ett flertal olika återförsäljare. Dessutom kan du finna mer infrmation om detta via deras hemsida nibe.eu där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

NIBEs bakgrund

NIBE har funnits i Sverige i många år och grundades i Markaryd.