Reklam

Letar du efter de bästa Nelson-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nelson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nelson eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nelson on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nelson-katalogen "Offers Skånska Byggvaror" giltig från 28/09/2021 till 10/03/2023 och börja spara pengar nu!

Hitta Nelson i din stad

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Nelson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nelson Garden erbjuder fröer, lökar och olika typer av odling.

Lär känna Nelson Garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder de på Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och det mesta som hör därtill. Deras huvudkontor ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar de i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen.

Trots att de idag är ett stort företag har de kvar den lilla och nära känslan. Alla känner alla och vid frukosten pratas det inte sällan om en lyckad paprikaodling på verandan, eller hörs en högljudd diskussion kring den lämpligaste tidpunkten för beskärning av äppelträd.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras egna hemsida nelsongarden.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nelson Gardens bakgrund

Året är 1933 och platsen är Belganet, ett litet samhälle i norra Blekinge. I en kökssoffa förvarar Georg Nilsson de fröer som så småningom ska säljas. Det är även då Nelson Garden grundas.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nelson katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona