Andra användare tittade även på

Hitta Nelson i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nelson katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Nelson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nelson Garden erbjuder fröer, lökar och olika typer av odling.

Lär känna Nelson Garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder de på Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och det mesta som hör därtill. Deras huvudkontor ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar de i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen.

Trots att de idag är ett stort företag har de kvar den lilla och nära känslan. Alla känner alla och vid frukosten pratas det inte sällan om en lyckad paprikaodling på verandan, eller hörs en högljudd diskussion kring den lämpligaste tidpunkten för beskärning av äppelträd.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras egna hemsida nelsongarden.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nelson Gardens bakgrund

Året är 1933 och platsen är Belganet, ett litet samhälle i norra Blekinge. I en kökssoffa förvarar Georg Nilsson de fröer som så småningom ska säljas. Det är även då Nelson Garden grundas.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor