Tiendeo official website

Nelson Gardens frökatalog 2024 är här!

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Nelson-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Nelson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nelson eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nelson on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nelson-katalogen "Nelson Gardens frökatalog 2024 är här!" giltig från från 6/3 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Hitta Nelson kataloger i din stad

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Nelson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Nelson Garden erbjuder fröer, lökar och olika typer av odling.

  Lär känna Nelson Garden

  Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder de på Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och det mesta som hör därtill. Deras huvudkontor ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar de i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen.

  Trots att de idag är ett stort företag har de kvar den lilla och nära känslan. Alla känner alla och vid frukosten pratas det inte sällan om en lyckad paprikaodling på verandan, eller hörs en högljudd diskussion kring den lämpligaste tidpunkten för beskärning av äppelträd.

  Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras egna hemsida nelsongarden.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Nelson Gardens bakgrund

  Året är 1933 och platsen är Belganet, ett litet samhälle i norra Blekinge. I en kökssoffa förvarar Georg Nilsson de fröer som så småningom ska säljas. Det är även då Nelson Garden grundas.