Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nelson.

Letar du efter de bästa Nelson-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nelson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nelson eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nelson och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Furniturebox "Up till 30% rabatt !" giltig från från 30/1 till till 5/3.

Hitta Nelson kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Nelson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nelson Garden erbjuder fröer, lökar och olika typer av odling.

Lär känna Nelson Garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder de på Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och det mesta som hör därtill. Deras huvudkontor ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar de i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen.

Trots att de idag är ett stort företag har de kvar den lilla och nära känslan. Alla känner alla och vid frukosten pratas det inte sällan om en lyckad paprikaodling på verandan, eller hörs en högljudd diskussion kring den lämpligaste tidpunkten för beskärning av äppelträd.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras egna hemsida nelsongarden.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nelson Gardens bakgrund

Året är 1933 och platsen är Belganet, ett litet samhälle i norra Blekinge. I en kökssoffa förvarar Georg Nilsson de fröer som så småningom ska säljas. Det är även då Nelson Garden grundas.