Tiendeo official website

Muuto Catalog 2023

7 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Muuto-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Muuto-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Muuto eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Muuto on Tiendeo. Bläddra i den senaste Muuto-katalogen "Muuto Catalog 2023" giltig från från 2/11 till till 31/7 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

  Muuto, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Muuto är ett skandinaviskt företag som säljer och designar ett antal olika typer av möbler

  Lär känna Muuto

  Muuto är rotad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck.

  Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är deras ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

  Faktum är att deras namn, Muuto, kommer från muutos, vilket betyder nytt perspektiv på finska. De handplockar ledande samtida designers som är starka tolkare av deras filosofi och kombinerar sina talanger med det passionerade kreativa teamet från Muuto.

  Du kommer att känna till deras design eftersom den har muutos: föremål som görs sublima genom nya perspektiv som njutas över hela världen och representerar det bästa av skandinavisk design idag.

  Butiken har vardafgliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Göteborg, Norrköping och Kalmar. Via den globala hemsidan muuto.com finner du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudande och kampanjer.

  Genom att upprepa värdena av ärligt hantverk och skandinavisk materialitet, täcker fåtöljen av designern Thomas Bentzen ett nytt perspektiv på den arketypiska fåtöljstolen. Här utforskar vi tillverkningen av Cover Armchair och hör tankar från Bentzen om designen.

  Mutoos bakgrund

  Muuto grundades av Kristian Byrge och Peter Bonnen 2006.