Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Muji.

Letar du efter de bästa Muji-erbjudandena?

Om du letar efter de största Muji-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Muji eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Muji och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Zoo "Upp till 20% !" giltig från från 24/5 till till 4/6.

Hitta Muji kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Muji, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

MUJI är en kedja som erbjuder flera olika typer av produkter så som möbler

Lär känna MUJI

Läckra och hälsosamma livsmedel. Bekväma kläder. Hushållsvaror som framför allt är lätta att använda. För MUJI är det material de använder för att tillverka sådana produkter av yttersta vikt; följaktligen ägnas stor uppmärksamhet åt deras val. De söker över hela världen efter de mest lämpliga råvarorna. 

De använder många industriella material såväl som material som kasseras av andra på grund av deras utseende - föremål som kan förvärvas i bulk till låg kostnad. De övergripande urvalskriterierna är alltid kvalitet. Dessa aktiviteter ligger till grund för deras förmåga att skapa lågprisprodukter av hög kvalitet.

MUJI är inte ett varumärke vars värde vilar i krusiduller och "extrafunktioner" som det lägger till sina produkter. funktioner och design som inte är relaterade till funktion. MUJI, varumärket, är rationellt och fritt från agenda, läror och "ismer". I Sverige säljs MUJIs produkter via återfösäljare så som exempelvis Åhlens. På deras globala hemsida kan du dock finna hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och erbjudanden.

MUJIs bakgrund

MUJI grundades i Japan 1980 som en motsats till konsumentsamhällets vanor vid den tiden.