Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Materialmännen.

Letar du efter de bästa Materialmännen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Materialmännen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Materialmännen eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Materialmännen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Jem&Fix "Jem&Fix reklamblad" giltig från från 8/7 till till 21/7.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Materialmännen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Materialmännen är ett svenskt företag som fokuserar bygg och även möbler

Lär känna Materialmännen

Materialmännens affärsidé är att till proffs och den medvetne konsumenten skall de erbjuda kompletta lösningar inom byggnation, industriförnödenheter och hemmiljö till marknadsriktiga priser. Deras unika koncept med fullsortiment inom hus och hem; att kunden bara ska behöva besöka ett inköpsställe för att handla, gör dem till Sveriges enda kompletta bygg- och möbelvaruhus. Grundkonceptet är detsamma sedan 1970-talet, men har utvecklats hela tiden enligt efterfrågan på marknaden.

De har ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet och kända varumärken inom hus och hem. Våra avdelningar innefattar Bygg, Golv/Färg, Möbler/Heminredning, Kök, Bad, Vitvaror/Småel. MaterialMännens kundgrupp består både av proffs och konsumenter. Deras varumärke är stabilt och välkänt inom deras geografiska område. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Eksjö, Tranås och Valdemarsvik. Via hemsidan materialmannen.se kan du finna hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och kundservice.

Materialmännens bakgrund

MaterialMännen är moderbolaget i en koncern som i huvudsak bedriver detaljhandel inom bygg- och möbelbranschen. 1975 grundade Håkan Carlsson MaterialMännen i Vimmerby.