Tid För TAK

6 dagar kvar
Öppna katalog

Erbjudanden av Materialmännen

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Materialmännen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Materialmännen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Materialmännen är ett svenskt företag som fokuserar bygg och även möbler

Lär känna Materialmännen

Materialmännens affärsidé är att till proffs och den medvetne konsumenten skall de erbjuda kompletta lösningar inom byggnation, industriförnödenheter och hemmiljö till marknadsriktiga priser. Deras unika koncept med fullsortiment inom hus och hem; att kunden bara ska behöva besöka ett inköpsställe för att handla, gör dem till Sveriges enda kompletta bygg- och möbelvaruhus. Grundkonceptet är detsamma sedan 1970-talet, men har utvecklats hela tiden enligt efterfrågan på marknaden.

De har ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet och kända varumärken inom hus och hem. Våra avdelningar innefattar Bygg, Golv/Färg, Möbler/Heminredning, Kök, Bad, Vitvaror/Småel. MaterialMännens kundgrupp består både av proffs och konsumenter. Deras varumärke är stabilt och välkänt inom deras geografiska område. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Eksjö, Tranås och Valdemarsvik. Via hemsidan materialmannen.se kan du finna hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och kundservice.

Materialmännens bakgrund

MaterialMännen är moderbolaget i en koncern som i huvudsak bedriver detaljhandel inom bygg- och möbelbranschen. 1975 grundade Håkan Carlsson MaterialMännen i Vimmerby.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor