Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Mariella.

Letar du efter de bästa Mariella-erbjudandena?

Om du letar efter de största Mariella-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mariella eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Mariella och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Björbo Badrum "Björbo Badrum !" giltig från från 7/5 till till 30/6.

Hitta Mariella kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Mariella, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mariella är en butik som erbjuder design och inredning genom olika typer av möbler

Lär känna Mariella

Tänk dig tre kvinnor. Tre kvinnor med stor kunskap om design och inredning. Tre kvinnor med drivkraft och integritet. Addera en cocktail av kaxighet, ödmjukhet och entreprenörskap som gått i arv i tre generationer. Det är Mariella Interiors.

Mariella Interiors har idag fyra olika affärsområden; Butiken som är hjärtat i verksamheten, Inredningsstudion, Webshopen samt det egna varumärket Kazi Collection.

Idag drivs Mariella av grundaren Hjördis dotter Pia och dottetdotter Amanda med personal. Fokus ligger fortfarande på att erbjuda det bästa, det trendigaste, det ännu inte upptäckta. Kort sagt: Det du bara hittar hos Mariella.

Butiken har vardagliga öpettider och finns i Borås. dessutom kan du finna hela deras sortiement via hemsidan mariella.se där du dessutom hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Mariellas bakgrund

Mariella startades av Hjördis Jonsson 1978. Då en exklusiv butik för inredningstextilier. Borås var precis som nu en av Europas viktigaste metropoler och mötesplatser för textil och mode. Mariella blev snabbt ett namn för alla med intresse för de bästa textilierna och starkaste varumärkena.