Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lindströms Bad & Kakel.

Letar du efter de bästa Lindströms Bad & Kakel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lindströms Bad & Kakel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lindströms Bad & Kakel eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lindströms Bad & Kakel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 23/7 till till 6/8.

Hitta Lindströms Bad & Kakel kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Lindströms Bad & Kakel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lindströms Bad & Kakel är en svensk butik som ser sig vara Nordens största butik för badrum, kakel och golv

Lindströms Bad & Kakel

Lindströms Bad och Kakel har levererat badrumsinredning, duschar, badkar, blandare, kakel och klinker till tusentals skånska hem under snart 40 år. Idag har de två varuhus med 5500 m² butik- och inspirationsyta samt en hemsida med samma sortiment du hittar i deras butiker.

De använder sig av krypterade betalsystem, vilket innebär att du kan känna dig säker och trygg när du handlar hos dem på nätet. Deras webbplats administreras med en toppmodern E-handelsplattform byggd för att växa med all tänkbar funktionalitet och med avancerad logistik.

Har du problem med att besluta dig eller vill du se och jämföra en vara innan du handlar? Inga problem, att beställa varuprover från hemsidan har aldrig varit enklare, så att du i lugn och ro kan bestämma vad som passar bäst för just dig.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Malmö och Lomma. På hemsidan är det dock alltid öppet och här kan du även finna information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lindströms Bad & Kakel

De på Lindströms Bad har levererat badrum, kakel och golv till tusentals skånska hem under snart 40 år.