Hitta Lindströms Bad & Kakel i Din stad

Intressant att veta om Lindströms Bad & Kakel ...

Lindströms Bad & Kakel är en svensk butik som ser sig vara Nordens största butik för badrum, kakel och golv

Lindströms Bad & Kakel

Lindströms Bad och Kakel har levererat badrumsinredning, duschar, badkar, blandare, kakel och klinker till tusentals skånska hem under snart 40 år. Idag har de två varuhus med 5500 m² butik- och inspirationsyta samt en hemsida med samma sortiment du hittar i deras butiker.

De använder sig av krypterade betalsystem, vilket innebär att du kan känna dig säker och trygg när du handlar hos dem på nätet. Deras webbplats administreras med en toppmodern E-handelsplattform byggd för att växa med all tänkbar funktionalitet och med avancerad logistik.

Har du problem med att besluta dig eller vill du se och jämföra en vara innan du handlar? Inga problem, att beställa varuprover från hemsidan har aldrig varit enklare, så att du i lugn och ro kan bestämma vad som passar bäst för just dig.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Malmö och Lomma. På hemsidan är det dock alltid öppet och här kan du även finna information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lindströms Bad & Kakel

De på Lindströms Bad har levererat badrum, kakel och golv till tusentals skånska hem under snart 40 år.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.