Tiendeo official website

Lexus UX

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Lexus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lexus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lexus eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 3 Lexus-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lexus-katalogen "Lexus UX" giltig från från 24/9 till till 28/9 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Lexus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lexus är ett japanskt bilmärke som tillverkar och säljer exklusiva bilar.

Lär känna Lexus

Lexus är ett relativt ungt bilmärke och används av Toyota på de högklassiga premiumbilarna. Lexus Sverige erbjuder förutom bilförsäljning även tjänster som Lexus in business, Lexus reservdelar och service, samt försäljning av begagnade Lexus bilar.

I Sverige säljs Lexus bilar via återförsäljare på flera olika orter. Några av dem finns på platse så som exempelvis i Malmö, Stockholm och Göteborg. På lexus.se kan du söka efter och hitta din närmsta Lexus återförsäljare.  

Lexus är aktiva på sociala medier så som Facebook och YouTube. Här kan du följa aktuella nyheter och kampanjer, samt se mer av de olika bilmodellerna och ta del av olika erbjudanden.

De vanligaste bilmodellerna som säljs i Sverige är: Lexus CT, Lexus IS200, Lexus RX 450h, och Lexus GX.  

Lexus bakgrund

Lexus lanserades 1989 och strävar efter att möta efterfrågan och behoven hos globala lyxkunder.

Lexus hybrid bilar kombinerar en bensinmotor med en elmotor och har mycket bra prestanda och låga utsläpp.

Se mer på hemsidan för information om bilmodeller, provkörning, återförsäljare samt kontakt med Lexus kundservice.

Privatleasing med Lexus

Privatleasing är ett hyresalternativ där du kan få köra en helt ny bil utan att betala något i förskott. Det innebär att du varken behöver lämna någon bil i inbyte, sälja värdepapper eller ta av sparkapitalet för att finansiera bilen. Med privatleasing slipper du även oroa dig för värdeminskning eller försäljning av bilen, eftersom den återlämnas vid avtalets slut.

SAMMA AVGIFT UNDER HELA PERIODEN

Du hyr bilen under 24 eller 36 månader. Leasingavgiften per månad är densamma under hela hyresperioden och avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas att köra per år. När du privatleasar en Lexus ingår alltid service under leasingperioden.