Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lakkapää.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lakkapää katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Lakkapää, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lakkapää är ett finskt företag som erbjuder de bästa lösningarna för ditt hem och fritid

Lär känna Lakkapää

Lakkapää erbjuder flera produkter och tjänster inom bygg och inredning. Exempelvis tipsar de om hur du bygger om ditt badrum. Här är några saker att tänka på innan du börjar med renoveringen: badrummets storlek och ljuskällorna. Med dessa information kan Lakkapääs yrkeskunniga personal hjälpa dig i ditt projekt. Nuförtiden används golvplattor även på väggen. Dagens trendigaste plattor har naturnära färger, så som brutna nyanser, grå och beige. Med betong skapas levande ytor.

Även effektfärger och -mönstren är i mode. Till exempel kan en kund vilja att alla väggar har samma färg men en vägg eller en del av väggen har en annan färg eller en levande platta. Även de små detaljerna kan ge ett riktigt unikt slutresultat.

När Lakkapää bygg-och renoveringsförsäljnings team jobbar mot samma mål, betyder det att allt löper smidigt för kunden: försäljaren har full koll på helheten från början till slut. Dom kan rekommendera olika produkter i rätt tid, vare sig det handlar om lister eller massor. Butiken finns på platser så som Torneå och Uleborg. Men på hemsidan lakkapaa.com är det alltid öppet.

Lakkapääs bakgrund

Lakkapää har funnits i både Sverige och Finland under lång tid.

Betala Lakkapää genom Klarna

Vuxna (över 18 år) kunder kan beställa produkter med faktura. Fakturan med 14 dagars räntefri betalningstid skickas till din e-post. Du kan inte beställa produkter med faktura om du beställer produkter till någon annan eller om leveransadressen är annan än den adress som du har i befolkningsregistret. När du väljer att betala med faktura, kommer de att granska dina kredit- och adressinformationer.

Du kan betala din beställning i delar med Klarna delbetalningsalternativ. När du väljer delbetalning, öppnar Klarna AB kontot automatisk i samband med den första beställningen. Du kan förkorta saldot på kontot i sådana månatliga avbetalningar, som du själv bestämmer. Summan ska ändå vara åtminstone 50 SEK eller 1/24 av den totala summan. 

Fler erbjudanden från Bygg och Trädgård

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor