Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lakkapää.

Letar du efter de bästa Lakkapää-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lakkapää-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lakkapää eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lakkapää och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Tools "Kampanjblad juni / juli" giltig från från 7/6 till till 31/7.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Lakkapää, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lakkapää är ett finskt företag som erbjuder de bästa lösningarna för ditt hem och fritid

Lär känna Lakkapää

Lakkapää erbjuder flera produkter och tjänster inom bygg och inredning. Exempelvis tipsar de om hur du bygger om ditt badrum. Här är några saker att tänka på innan du börjar med renoveringen: badrummets storlek och ljuskällorna. Med dessa information kan Lakkapääs yrkeskunniga personal hjälpa dig i ditt projekt. Nuförtiden används golvplattor även på väggen. Dagens trendigaste plattor har naturnära färger, så som brutna nyanser, grå och beige. Med betong skapas levande ytor.

Även effektfärger och -mönstren är i mode. Till exempel kan en kund vilja att alla väggar har samma färg men en vägg eller en del av väggen har en annan färg eller en levande platta. Även de små detaljerna kan ge ett riktigt unikt slutresultat.

När Lakkapää bygg-och renoveringsförsäljnings team jobbar mot samma mål, betyder det att allt löper smidigt för kunden: försäljaren har full koll på helheten från början till slut. Dom kan rekommendera olika produkter i rätt tid, vare sig det handlar om lister eller massor. Butiken finns på platser så som Torneå och Uleborg. Men på hemsidan lakkapaa.com är det alltid öppet.

Lakkapääs bakgrund

Lakkapää har funnits i både Sverige och Finland under lång tid.

Betala Lakkapää genom Klarna

Vuxna (över 18 år) kunder kan beställa produkter med faktura. Fakturan med 14 dagars räntefri betalningstid skickas till din e-post. Du kan inte beställa produkter med faktura om du beställer produkter till någon annan eller om leveransadressen är annan än den adress som du har i befolkningsregistret. När du väljer att betala med faktura, kommer de att granska dina kredit- och adressinformationer.

Du kan betala din beställning i delar med Klarna delbetalningsalternativ. När du väljer delbetalning, öppnar Klarna AB kontot automatisk i samband med den första beställningen. Du kan förkorta saldot på kontot i sådana månatliga avbetalningar, som du själv bestämmer. Summan ska ändå vara åtminstone 50 SEK eller 1/24 av den totala summan.