Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Laitis.

Letar du efter de bästa Laitis-erbjudandena?

Om du letar efter de största Laitis-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Laitis eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Laitis och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Nordkapp "Och få 5% rabatt på alla beställningar!" giltig från från 7/6 till till 30/6.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Laitis, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Laitis erbjuder Bildelar och verktyg för hem och fritid.

Lär känna Laitis

Laitis affärsidé har utvecklats från att sälja bilbatteri och begagnade bildelar på 60-talet till idag, då de nu förser industrin, verkstäder, mackar och även privatkonsumenter med verktyg och reservdelar.
Från att ha varit ett källarföretag har Laitis utvecklats till en stark aktör både lokalt och regionalt med god branchkunskap, högkvalitativa produkter och personlig service.
Hos Laitis hittar ni reservdelar, serviceartiklar, smörjmedel, bilvårdsartiklar, batterier, batteriladdare, verktyg & maskiner, diagnostikverktyg, verkstadsutrustning, skyddsutrustning och mycket mer.

De är lokaliserad i den norra delen av Sverige och butikerna har normala öppettider. Butikerna finns exempelvis på platser så som Gällivare, Kiruna, Luleå, Pajala och Umeå. På hemsidan laitis.se hittar du produkter från hela deras sortiment. Dessutom finner du här erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Laitis bakgrund

Laitis grundades 1991 och VD är Ola Mattias Hedlund.

Laitis leveransbestämmelser

Det är enligt SBF 05 för deras bilistiska sortiment som gäller.
Bestämmelserna äger endast tillämpning mellan näringsidkare och skall i intet fall användas vid försäljning till konsument.
För fullständig villkor se deras hemsida.

Enligt NL 09 för deras industrisortiment av maskiner samt annan mekanisk, elektrisk och elektronisk utrustning inom Sverige.

Leveransbestämmelserna gäller om ej annat överenskommits.