Tiendeo official website

Laitis

Går ut imorgon

  Letar du efter de bästa Laitis-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Laitis-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Laitis eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Laitis on Tiendeo. Bläddra i den senaste Laitis-katalogen "Laitis" giltig från från 25/1 till till 25/2 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

  Laitis, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Laitis erbjuder Bildelar och verktyg för hem och fritid.

  Lär känna Laitis

  Laitis affärsidé har utvecklats från att sälja bilbatteri och begagnade bildelar på 60-talet till idag, då de nu förser industrin, verkstäder, mackar och även privatkonsumenter med verktyg och reservdelar.
  Från att ha varit ett källarföretag har Laitis utvecklats till en stark aktör både lokalt och regionalt med god branchkunskap, högkvalitativa produkter och personlig service.
  Hos Laitis hittar ni reservdelar, serviceartiklar, smörjmedel, bilvårdsartiklar, batterier, batteriladdare, verktyg & maskiner, diagnostikverktyg, verkstadsutrustning, skyddsutrustning och mycket mer.

  De är lokaliserad i den norra delen av Sverige och butikerna har normala öppettider. Butikerna finns exempelvis på platser så som Gällivare, Kiruna, Luleå, Pajala och Umeå. På hemsidan laitis.se hittar du produkter från hela deras sortiment. Dessutom finner du här erbjudanden, nyheter och kampanjer.

  Laitis bakgrund

  Laitis grundades 1991 och VD är Ola Mattias Hedlund.

  Laitis leveransbestämmelser

  Det är enligt SBF 05 för deras bilistiska sortiment som gäller.
  Bestämmelserna äger endast tillämpning mellan näringsidkare och skall i intet fall användas vid försäljning till konsument.
  För fullständig villkor se deras hemsida.

  Enligt NL 09 för deras industrisortiment av maskiner samt annan mekanisk, elektrisk och elektronisk utrustning inom Sverige.

  Leveransbestämmelserna gäller om ej annat överenskommits.